Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum’lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı!

Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum’lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için geçtiğimiz yaz çekilen Aşkın Kıyameti filmi, özellikle Yargı dizisindeki performansının ardından başrolde yer alan Pınar Deniz’i izlemek isteyenlerin de heyecanla bekledikleri bir yapım olmuştu. Sonunda film yayınlandı. Aşkın Kıyameti dizisinin ardından Eylül ayında ekranlara gelmeye başlayan Kanal D’nin Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz hayranları da merak ediyordu bu filmi.

Pınar Deniz’in Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı ile birlikte başrolünde yer aldığı diziyi izleyenlerin kafasında adeta soru işaretleri oluştu! Filmle ilgili yorumlara bakıldığında, pek çok kişinin benzer bir durum yaşadığı görülmekte.

Antalya Olimpos’un muhteşem doğasında yapılan çekimlerde, bölgenin dünyaca ünlü plajı, masmavi deniz görüntüleri eşliğinde Aşkın Kıyameti, görsellik açısından son derece doyurucu bir içerik sağlıyor. 20 Haziran’da Netflix’te yayınlanan filmi izleyenlerin büyük çoğunluğu, sosyal medyada yapılan yorumlarda bazı meseleleri anlayamadıklarını belirtiyorlar.

Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 17

Film genel olarak beğenilse de izleyicilerin benzer noktalara işaret etmesi, filmde tam oturmayan başlıkların olduğunu ortaya koymakta!
Bir izleyicinin şu yorumu, pek çok kişinin benzer yorumlarının özeti gibi: “Film genel olarak güzel de anlamadığım birkaç şey var. Mesela Lidya neden evden ayrılmış? Nasıl dört ay komada kalan biri anında yürümeye başlıyor? Üçü de ölmüş mü yoksa Fırat yaşıyor mu? Ve en önemlisi neden sadece 2 kere karşılaştıkları bi kadına bu kadar güveniyorlar?”

Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 18

Filmin hikayesinde bazı havada kalan durumlara izleyicilerin ortak bir şekilde dikkatini çektiği görülüyor. Yapılan yorumlarda, filmde kimin ölüp kimin kaldığını anlamadıklarını söylüyorlar sıklıkla izleyenler.

Kimi izleyiciler, hikayenin pek farklı bir şey sunmadığını dile getirirken, beğenmeyenler olduğu da görülüyor yorumlarda. Filmle ilgili eleştiri getirenlerden birisi de Birgün gazetesi yazarı Tuğçe Madayanti Dizici oldu. En sert eleştirenlerden birisi olan Dizici sosyal medyadan yaptığı yorumda film için “Ne senaryo, ne olay örgüsü, ne hikaye, ne film var bu filmde. Öyle başka bir kafa. 1/10” notunu düştü.

Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 19

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği filmde Pınar Deniz yoga kampına gelen hippie görünümlü şarkıcı bir genç kız olarak izleyici karşısına çıkıyor. Boran Kuzum ise arkadaşının zoruyla yoga kampına gelen ve burada Pınar Deniz’in oynadığı Lidya’ya aşık olan bir genci canlandırıyor. Çift arasında fırtınalı bir aşk yaşanıyor.

İzleyicilerin Aşkın Kıyameti filmi ile ilgili sosyal medyada yaptığı yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 20 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 21 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 22 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 23 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 24 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 25 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 26 Merakla beklenen Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum'lu Aşkın Kıyameti, kafaları fena karıştırdı! 27