Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, setlere sürpriz bir proje ile dönüyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, setlere sürpriz bir proje ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4 sezon boyunca ekranda yerini aldı ve geçtiğimiz hafta veda etti. Oyunculukları, hikayesi, dönemin ruhunu taşıyan mekanları, kıyafetleri, aksesuarları, arabaları ile çok konuşulan, çok beğenilen bir dizi oldu Bir Zamanlar Çukurova. Bazı oyuncuların meslek hayatında da dizi çok önemli bir yerde duruyor. Bu isimlerin başında da Selin Genç gelmekte.

Zira dizide Gülten karakteri ile çok sevilen Selin Genç, bu diziyle ilk kez izleyici karşısına çıktı. 1994 doğumlu olan oyuncu, aslen Adanalı. Dizinin Adana’da çekiliyor olması da oyuncu için büyük bir şans oldu. Başarılı performansıyla ilk kez rol aldığı bir yapımda çok beğenildi, çok konuşuldu, unutulmayacak bir karaktere imza attı.

İstanbul doğumlu olan oyuncu, Adanalı olmasının da verdiği bir şansla yörenin insanını güzel özümsemiş ve ekrana da iyi yansıtmıştı. Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan ve ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kuran Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova sayesinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve aynı zamanda yapımcıların da beğendiği ve teklifler götürdüğü bir isim oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, setlere sürpriz bir proje ile dönüyor! 8

Şöhreti tek diziyle yakalayan Selin Genç, aynı zamanda Ortadoğu’da da hayran sayısını giderek arttıran bir isim olmayı başardı. Genç, bir süre önce Lübnan’a giderek bir TV programına katılmış, dergilere röportajlar vermişti.

Selin Genç’in hayranlarını mutlu edecek yeni bir gelişme yaşanıyor şu günlerde. Ünlü Türk Ozan’ı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde, Selin Genç de rol alıyor! Ertaş’a Ramazan Bağgül’ün hayat vereceği filmde Selin Genç de Elif karakterini oynayacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, setlere sürpriz bir proje ile dönüyor! 9

Ayrıca Arka Sokaklar ve Camdaki Kız dizileriyle tanınan Yüşra Geyik de filmin kadrosunda. Neşet Ertaş’ın gençlik haline ise Bektaş Dolu hayat veriyor.

Ünlü halk ozanını anlatacak olan filmin çekimleri bir süredir devam ediyordu. Kadrosunda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy gibi oyunculukları ile beğeni toplayan isimlerin de yer aldığı film, kadrosuyla dikkat çekiyor.