Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Süslü Korkuluk’un kadrosuna çok usta bir oyuncu katıldı!

Merakla beklenen Süslü Korkuluk’un kadrosuna çok usta bir oyuncu katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk duyurusu yapıldığı günden bu yana büyük merak uyandıran Süslü Korkuluk dizisinde hazırlıklar yavaş da olsa devam ediyor. Son gelen habere göre başrollerini Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in paylaşacağı Süslü Korkuluk dizisine çok usta bir oyuncu dahil oldu.

İlk önce TV8’de yayınlanacağı söylenen ama ardından Netflix’e geçen Süslü Korkuluk dizisinden haberler yavaş yavaş geliyor. Son gelen habere göre büyük heyecan yaratan dizinin oyuncu kadrosuna usta oyuncu Engin Şenkan katıldı.

Tiyatro kökenli oyuncu Bizimkiler’deki Şevket ve Yazlıkçılar’daki Küt Nuri karakterleriyle hayatımıza girdi. Bugüne kadar Kınalı Kar, Hatırla Sevgili, Baba Ocağı, Dila Hanım gibi unutulmaz dizilerde rol alan Şenkan halen Camdaki Kız dizisinde rol alıyor. Engin Şenkan, Camdaki Kız dizisinde enişte karakterini canlandırıyor.

Merakla beklenen Süslü Korkuluk’un kadrosuna çok usta bir oyuncu katıldı! 7

OGM Pictures tarafından çekilecek Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in yanı sıra usta oyuncular Olgun Şimşek ve Salih Bademci de rol alıyor. En son Ramo isimli dizide Cihangir karakterini canlandıranOlgun Şimşek, Süslü Korkuluk’ta çok özel bir rolde yer alacak. Çocuk zekasına sahip olan bir baba olarak hikayede yerini alan Olgun Şimşek’i performansı şimdiden çok merak ediliyor.

2021 yılında 3 farklı karakterle izleyici karşısına çıkan ve büyük de takdir toplayan Salih Bademci de yeni yılda Süslü Korkuluk dizisindeki Dimitri karakteri için anlaşma yaptı.

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy, Peyami isimli bir modacıya hayat verecek. Evlenmek için kendisine gelinlik diktirmeye gelen kadına aşık olacak Peyami. Aşık olacağı gelin adayı Esvet’i ise Esra Bilgiç oynayacak.