Ana sayfa Sinema Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri ‘Zalımsınız!”

Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri ‘Zalımsınız!”

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yaz sezonunda sürpriz bir filmin çekimleri, oyuncuların paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Kadın dizisinde Bahar karakteriyle ön plana çıkan Özge Özpirinçci ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Berrak Tüzünataç’ı buluşturan filmde kimler yoktu ki?

Caner Özyurtlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Biz Böyleyiz” filminin oyuncu kadrosunda bu iki isim dışında Şebnem Bozoklu, Hümeyra, Boran Kuzum, Meriç Aral ve Engin Öztürk de yer aldı.

Böyle bir kadrodan çıkacak film şimdiden büyük merak konusu. Ancak filmle ilgili neredeyse hiç bir detay sızdırılmadı!

Filmin çekimi kısa bir süre önce sona erdi. Hatta Özge Özpirinçci, filmde Efsun rolünü oynadığını da karakterine veda mesajı olarak yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyuncular, birlikte rol aldıkları filmin kamera arkasında da eğlenceli vakitler geçirdiler.

Yaptıkları instagram paylaşımlarıyla bu keyifli anları takipçileri de gördü.

Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 15

Tüzünataç ve Özpirinçci’nin çekimlerdeki havuz sefasıyla başlayan paylaşımlar, setteki diğer oyuncuların kendi instagram sayfalarından yaptıkları paylaşımlarla devam etti.

Takipçileri ünlü isimleri sosyal medyadan izlerken, kamera arkasındaki arkadaşlıklarını ve hem film çekip hem de eğlendiklerini gördüler.

Son paylaşım ise Engin Öztürk’ten geldi. Öztürk de “Biten setin ardından” sözleriyle aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 16

Hepsi de son dönemin çok konuşulan isimleri olan ve yaptıkları başarılı işlerle adlarından söz ettiren isimler, aynı zamanda dizilerin de vazgeçilmezleri.

Böyle bir kadronun bir araya gelerek çıkaracağı iş ise büyük merak konusu oldu.

Oyuncular, bilerek ya da bilmeyerek, instagram sayfasından çekimler boyunca yaptıkları paylaşımlarla filmin muazzam reklamını yapmış oldular aynı zamanda.

Ayrıca filme olan merak da iki katı arttı!

Henüz filmin konusu, vizyon tarihi hakkında hiç bir bilgi yok ama izleyici dört gözle Biz Böyleyiz filmini bekliyor!

İşte oyuncuların set aralarındaki hallerinden paylaştıkları bazı fotoğraflar:

Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 17 Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 18 Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 19 Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 20

Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 21 Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 22 Meraktan çatlattılar! Biz Böyleyiz filminde oynayan Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç, Engin Öztürk ve diğerleri 'Zalımsınız!" 23