Ana sayfa Kadın Haberleri Meriç Aral büyük heyecan ve mutluluk içinde!

Meriç Aral büyük heyecan ve mutluluk içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yaz aylarında çekimleri yapılan, sosyal medyada da paylaşımlarla neşeli bir ortamın oluştuğu görülen Biz Böyleyiz filmi 10 Ocak Cuma günü görücüye çıkıyor.

Filmin vizyona girişi öncesinde yapılan galada ise oyuncular bir araya geldiler ve ünlü isimlerle birlikte filmi izlediler. Galada Biz Böyleyiz oyuncuları şıklıkları ile göz doldurdu. Meriç Aral da şıklık yarışında dikkat çeken isimlerin başındaydı.

Meriç Aral büyük heyecan ve mutluluk içinde! 8

Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu, Hümeyra, Boran Kuzum, Engin Öztürk gibi ünlü isimleri buluşturan Biz Böyleyiz filminin oyuncu kadrosu gala gecesinden bir hayli mutlu ayrıldı.

İstanbul’u etkisi altına alan soğuk havaya rağmen kalaya katılanlara teşekkür eden Meriç Aral, instagram hesabından yaptığı paylaşımda çok heyecanlı olduklarını gizlemedi.

İşte o paylaşım:

Harika bir geceydi! Bu heyecanı, mutluluğu bizimle paylaşan, dünkü havaya rağmen yanımızda olan herkese çok ama çok teşekkürler ????????????❤️ Bu geceyle ilgili paylaşımlarım bir süre devam edecek gibi duruyor yalan yok. 10 Ocak’a da çok az kaldı off @bizboyleyizfilmi ????

Meriç Aral büyük heyecan ve mutluluk içinde! 9