Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi ekranlara veda mı edecek sezon finali mi yapacak? İşte merak edilen sorunun cevabı!

Kaderimin Oyunu dizisi ekranlara veda mı edecek sezon finali mi yapacak? İşte merak edilen sorunun cevabı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kaderimin Oyunu, bu hafta yayınlanacak 23. bölümüyle ekranlara gelecek. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonda devam etmeyeceği, Haziran ayında final yapacağı yapımcı NGM Medya ile Star TV’nin anlaştığı aylar önce duyurulmuştu.

Kaderimin Oyunu dizisi için Türkiye’de işler yolunda gitmese de yurt dışı satışları yapılmış, bu nedenle de erken final yapılmayacağı dizisinin sezon sonuna kadar devam edeceği öğrenilmişti. Ancak bu süreçte hikayenin hareketlenmesiyle birlikte dizisinin reytingleri de istenildiği kadar olmasa da yükselmeye başladı.

NGM imzalı “Kaderimin Oyunu” dizisi güçlü oyuncusu kadrosu, dramatik konusu ve başarılı rejisiyle reytinglerde yüz güldürmese de bu sezonun sevilen işleri arasında yer aldı. TV100’de Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin merak edilen akıbeti belli oldu.

Çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren Asiye’nin ve Cemal’in büyük mücadelesini ekrana taşıyan dizi 26. bölümde veda edeceği öğrenildi.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.