Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu Türkiye’de bitiyor ama yurt dışındaki macerası yeni başlıyor!

Kaderimin Oyunu Türkiye’de bitiyor ama yurt dışındaki macerası yeni başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Star TV’de başlayan ve Akın Akınözü’nü yeniden ekrana döndürdüğü için büyük heyecan yaratan Kaderimin Oyunu reytinglerde bir türlü başarılı olamadı. Bunun üzerine nihayet dizinin final yapmasına karar verildi. Kaderimin Oyunu Türkiye’de final yapacak ama Avrupa’da yeni bir maceraya başlıyor.

Star TV’nin yaklaşık altı ay önce büyük bir heyecanla ekrana getirdiği Kaderimin Oyunu dizisi reytinglerde bir türlü çıkış yapamadı. Çok düşük reytinglerle devam eden dizi yurt dışında büyük ilgi gördüğü için devam ediyordu.

Hatta bir süre önce düşük reytinglerine rağmen dizinin ikinci sezon için onay aldığı açıklanmıştı. Ancak birkaç gün önce dizinin finaline karar verildiği haberi herkesi çok şaşırttı. Çocuklarıyla ayakta kalma mücadelesi veren Asiye’nin ve Cemal’in büyük mücadelesini ekrana taşıyan dizi 26. bölümde veda edeceği öğrenildi.

Kaderimin Oyunu Türkiye’de bitiyor ama yurt dışındaki macerası yeni başlıyor! 7

Kaderimin Oyunu üç hafta sonra ekranlara veda edecek. Dizinin Türkiye’deki izleyicilerine veda edecek ancak yurt dışında yeni maceralara atılacak. Yurt dışında büyük ilgi gören dizinin çok yakında Makedonya ve Macaristan’da yayınlanacağı öğrenildi. Kaderimin Oyunu bugüne kadar Litvanya, Romanya ve İsrail’e satılmıştı. Dizi ayrıca Ortadoğu’da da yayınlanıyor. Dizinin daha birçok ülkede yayınlanması bekleniyor.

Akın Akınözü, başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai dizisinin yurt dışında büyük ilgi görmesiyle özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Hercai’nin ardından Kaderimin Oyunu ile ekrana dönen oyuncunun yeni dizisi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyü heyecan yaratmıştı. Ancak dizi Akın Akınözü’nün hayran kitlesine rağmen reytinglerde bir türlü tutunamadı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yapımcılısı NGM Medya. Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.