Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları perişan oldu!

Demet Özdemir hayranları perişan oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba günü yayınlandı. O günden bu güne bir hayli zaman geçti. Ocak ayında dizilerin yeni bölümleri düşük reklam gelirleri nedeniyle yayınlanmıyor. Bu durum Doğduğun Ev Kaderindir dizisini de etkiledi.

2 hafta boyunca ekranda yer alamayan dizinin 2. bölümü ancak 15 Ocak Çarşamba günü yayında izleyici ile buluşacak. Demet Özdemir hayranları da aradan geçen bunca zaman sabırsızlık içinde bekliyor… Ünlü oyuncunun dram projesinde ilk kez hayranları ile buluştuğu dizi, ilk bölümüyle kafalarda soru işaretleri oluşturmuştu.

Hikayede bazı eksik noktalar vardı. Özdemir’in canlandırdığı Zeynep karakterinin tutarsızlıklarının alt yapısına yönelik soru işaretlerini yanıtlayacak 2.bölüm büyük önem taşıyor.

İşte bu merak nedeniyle de heyecan içinde beklenen Doğduğun Ev Kaderindir’in 2. yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı. Özdemir’in gözyaşı döktüğü anlar hayranlarını da çok etkileyecek.

Birçok dizi takipçisi, “Kalbimiz yerinden çıkacak, çabuk gel 15 Ocak” diyerek sabırsızlıkla yeni bölümü beklediklerini ifade etmekte. Özdemir de heyecanlı ve yeni bölüm fragmanını instagram hesabından paylaştı.

15 Ocak Çarşamba???????????? @dogdugunevkaderindir @tv8 @ibrahimcelikkol41