Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alper Kul’dan online eğitim mağduru velinin ev hali!

Alper Kul’dan online eğitim mağduru velinin ev hali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’da skeçleri ile dikkatleri çeken ünlü oyuncu Alper Kul, İsmail karakteriyle hafızalarda yer ediniyor. Bugüne kadar 8 sezon yayınlanan ve 9. sezona hazırlanan programın ekranın en güldüren yapımlardan birisi olduğu da net..

Alper Kul ise programın yayında olmadığı bugünlerde sosyal medyadan güncel konularla ilgili zaman zaman verdiği mesajlarla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu, okulların açılması ve online eğitimin de hayatın içine net bir şekilde girişiyle birlikte velilerin ev halini sergiledi.

Ünlü oyuncu, evde oğlunun online eğitim gördüğü anlardan kısa bir video paylaştı. Alper Kul, “Online eğitim maduru veliler burada mı?” notuyla paylaştığı videoya ilgi de büyük oldu.

“Aynen bu haldeyiz” diye yorum bırakan birçok veli, çocukların eğitimlerini sürdürmeleri için yaptıkları çabaları yorumlarda yazdı.

Bir tarafta EBA’ya bağlanma stresi, diğer tarafta Zoom ile derslere devam etme çabası, bunun yanı sıra ödev yaptırma stresi. Daha sayılacak çok fazla detay var.

Alper Kul’un kısa videosu online eğitimin velileri nasıl zorladığını anlatmaya yetiyor.