Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat’ın aklında fikrinde Kefaret dizisi var!

Mert Fırat’ın aklında fikrinde Kefaret dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra yeni bir diziye daha başlıyor. Nurgül Yeşilçay ile başrolde buluşan Mert Fırat, Fox TV’nin tanıtım çekimlerinden partneri ile bir araya gelmişti.

Fox TV’nin yeni sezon lansman çekimlerinde eğlenceli anlar yaşandı ve yayınlanan video da büyük ilgi gördü. Kefaret dizisinin başrol oyuncuları da ilk kez bu videoda ortaya çıktı. Mert Fırat, tanıtım fragmanını yayınladı ve hayranlarına çok yakında ekranda olacağının mesajını verdi.

Mert Fırat paylaşımında şöyle yazdı: Oynamadan duramam… Pek yakında @foxturkiye’de daha da yakın olacağız. #kefaret”… Ünlü oyuncunun hayranları da merakla yeni diziyi beklediklerini ve rolünü de çok merak ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

 

Nurgül Yeşilçay, dizide özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi
“Zeynep” karakterine hayat verirken, Mert Fırat da “Başkomiser Sinan” olarak izleyici
karşısına çıkacak. Dizide Zeynep’in rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine ödediği
kefaretler konu alınacak.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturacağı ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabının bir hikayesinden uyarlanacak olan “Kefaret” kod adlı dizi, FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.