Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat’ın yeni dizi heyecanı bir başka!

Mert Fırat’ın yeni dizi heyecanı bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, yeni sezonda Fox TV ekranında yeni diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte başrolde yer aldığı Kefaret için çalışmalarını sürdüren oyuncu, hayranlarını da bir hayli meraklandırdı.

Mert Fırat, 2018 yılında final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra ekrandan uzakta kalmıştı. Hayranları yeni projeyle gelmesini heyecanla bekliyordu. Yakında dizi yayınlanacak ve Mert Fırat, takipçilerini Komiser Sinan olarak selamlayacak.

Daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seren projede, Komiser Sinan’ın nasıl bir karakter olacağı da merakla bekleniyor.

Dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. 2 hafta önce başlayan sette çalışmalar titizlik içinde ve koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapılıyor. Mert Fırat da setten yaptığı paylaşım ile heyecanını aktardı.

Takipçilerden birisi, “Hikayenin tadını çıkarmak için sabırsızlıkla bekliyorum” diye yorum bıraktı. Birçok kişi reytinglerin yüksek olmasını, uzun süreçli bir yapım olmasını diledi.

İşte Kefaret dizi setinden Mert Fırat’ın paylaşımı:

İkinci hafta başlarken @kefaretfox ???? .
.
???? @yigitdanaci

Mert Fırat'ın yeni dizi heyecanı bir başka! 7