Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler’de o sahneyi bir türlü unutamıyor!

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler’de o sahneyi bir türlü unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılının sonbaharında izleyicilerine veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinden bu güne tam 2 yıl geride kaldı. Dizide Oya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, performansı ile büyük takdir toplamıştı. Çok iyi başlayan dizi birçok yapımda olduğu gibi senaryo hatalarına kurban gitti ve 3. sezonun daha başlarında reytingleri düşünce yayından kaldırıldı.

Gökçe Bahadır, bu yapımdan sonra sadece bu sezon konuk oyuncu olarak Menajerimi Ara dizisiyle ekranda varlık gösterdi. Sinema filmlerinin yanı sıra İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahnelerde yer alan Gökçe Bahadır, instagram hesabından dizide unutmadığı bir sahneye dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, soğuk suyun içinde yapılan çekimlerden bir fotoğrafı yayınladı. Tüm ekibin bu sahne için denize girdiğini ve çekimler sırasında da çok üşüdüklerini ifade etti.

Dizinin 27. bölümünde yayınlanan sahneyi izleyiciler de bir türlü unutamadıklarını belirten yorumlar yaptı. Tüm yaşananların başkalarının tasarısı olduğunu fark eden Oya’nın intihar etmekten vazgeçtiği sahneydi… O sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Gökçe Bahadır, şu mesajıyla takipçilerini geçmişe götürdü:

“O zaman günün #tbt si bu olsun. @ufaktefekcinayetler setinde çok sevdiğim ama bir o kadar zor olan bir sahne için nerdeyse tüm ekip denize girmiştik. Hatta donmuştuk desem daha doğru olur.”

Gökçe Bahadır, Ufak Tefek Cinayetler'de o sahneyi bir türlü unutamıyor! 7