Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Öcal’ın Sen Çal Kapımı dizisinden başka 2 yeni sürprizi daha var!

Mert Öcal’ın Sen Çal Kapımı dizisinden başka 2 yeni sürprizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisine katılan son isim Mert Öcal olmuştu… Dubai’den gelen Prens Seymen olarak hikayeye katılan Mert Öcal, en son 2019 yılında Arka Sokak dizisinde Tarık karakterine hayat vermişti. Son dönemde pek de ortalıkta görünmeyen oyuncu, bu dizi sayesinde yeniden ekranlara dönüş yapmış oldu.

Mert Öcal, Bebek’te kameralara yakalandı. Soğuk algınlığı geçiren Mert Öcal, konuk oyuncu olarak katıldığı dizide bir süre yer alacağını ifade etti. Öcal, “Biraz hastayım, soğuk algınlığı yaşıyorum. Korona değil ama. Herkes böyle panik oldu, hastayım dedim. Korona olmadım, testi yeni yaptırdım” diye konuştu.

Geçen yıl Survivor yarışmasına katılan Mert Öcal, bu programa katılmasının hayatında fazla bir şey değiştirmediğini, izole sakin yaşantısını sürdürdüğünü ifade etti.

Mart ve Nisan aylarında 2 yeni projesinin olduğunu anlatan oyuncu, hayranlarına da sürpriz vermiş oldu. Oyuncu, “Onlara odaklanıyorum aslında. Dijital ile alakalı bir iş olacak. Kısa bir süre sonra, 1 hafta 10 gün içinde televizyonla alakalı bir sürprizim olacak” ifadelerini kullandı.

Survivor’un geçen sezon pandemi nedeniyle çok izlenmesinin kendisinin tanınırlığına da olumlu katkısının olduğunu belirten oyuncu, yarışmada çok eğlendiğini de sözlerine ekledi.

Hayatın normale dönmesini temenni eden oyuncu, herkese de sağlıklı bir yıl diledi. Kendisinin de koronadan çok yorulduğunu ifade eden Öcal, “Bir an önce ülkemiz eski günlerine geri döner” dedi.