Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir eski bir projesini yerin dibine batırdı!

Mert Ramazan Demir eski bir projesini yerin dibine batırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Ferit karakteri ile bu sezonun en iyi çıkışlarından birisini gerçekleştiren Mert Ramazan Demir, dizi dünyasının yeni starlarından birisi oldu. Afra Saraçoğlu ile çok başarılı bir uyum sergileyen, yüksek enerjisi ile hayranlarından büyük ilgi gören oyuncu, İbrahim Selim’in youtube’daki programında da çok izlendi.

3 gün içinde 2,5 milyon görüntülenmeye ulaşan Mert Ramazan Demir’in konuk olduğu programda oyuncu kendisiyle ilgili önemli bilgiler de verdi. “Pişman olduğun bir proje oldu mu?” şeklindeki soru üzerine oyuncunun yaptığı açıklama ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Mert Ramazan Demir, 2 yıl önce bu sorunun sorulması durumunda pişmanlıklarının olduğunu söyleyeceğini ama şimdi farklı hissettiğini anlattı.

Mert Ramazan Demir eski bir projesini yerin dibine batırdı! 8

Oyuncunun bu soruyla ilgili şu yanıtı çok konuşulur: “Yok biliyor musun! Önceden vardı. 2 yıl önce sorsan bunu, bir sürü pişmanlığım var, derdim. Niye yaptım dediğim, utandığım şeyler vardı. Ama şu anda ‘iyi ki hepsini yaşamışım’ diyorum. Ve dönüp baktığım tek fotoğraflar, tek şeyler onlar oluyor. Aptalca yaşadığım şeyler. Gerçekten o kadar aptalca ki… Benim bu sette ne işim var, aslında hiçbir işim yok o sette. Böyle duran birisiyim. Ne işim var dediğim bin tane şey var. İyi ki oradaymışım, iyi ki oradan o gözlemleri yapmışım. Çok dış bir yerden bakıyordum o hikayeye. Bunları asla anlatamazdım. Şu an o kadar hoşuma gidiyor ki.”

Mert Ramazan Demir, bu sözleri hangi proje veya projeler için söyledi bilemiyoruz. Bu konuda bir açıklama yapmadı. IMDb sitesinde oyuncunun sayfasına yansıyan projeler hemen dikkat çekti. Demir’in hangi yapımı kast ederek bu sözleri söylediği ise merak konusu oldu.

Mert Ramazan Demir eski bir projesini yerin dibine batırdı! 9

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mert Ramazan Demir, çeşitli sinema filmlerinde yer aldıktan sonra Çıplak, Öğretmen, Ölüm Zamanı ve Şahmaran isimli dizilerde bulundu.

Oyuncu, son projesi Yalı Çapkını ile de şöhretin basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandı.