Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisi piyango gibi bir iş oldu!

Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisi piyango gibi bir iş oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mert Ramazan Demir, 2022 yılının ortalarından itibaren hızlı bir popülerlik süreci yaşıyor. Yaz aylarında Afra Saraçoğlu’nun Yapı Çapkını dizisindeki partneri olarak ismi ifade edildiğinde birçok kişi doğru seçim olup olmadığını sorgulamıştı. İkiliyi Öğretmen isimli dizide izleyenler, onların uyumundan umutluydu. Ancak birçok kişi Afra Saraçoğlu’nun yanına ismi daha çok gündemde olan başka bir oyuncunun neden düşünülmediğini sorgulamıştı.

Şahmaran dizisindeki rolü nedeniyle Yalı Çapkını dizisinin gecikmeli olarak sete çıkmasına da neden olan Mert Ramazan Demir’deki ısrarın nedeni ise dizinin yayınlanması ile birlikte ortaya çıktı. Son 4 aydır genç oyuncu o kadar hızlı bir popülerlik süreci içine girdi ki, kimse böyle bir şey beklemiyordu.

Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve 2019 yılından itibaren de setlerde gözükmeye başladı. Çıplak, Öğretmen, Ölüm Zamanı gibi dizilerdeki rolleri ile sınırlı sayıda kişinin tanıdığı oyuncu, Yalı Çapkını ile bir anda milyonlarca izleyicinin tanıdığı birisi haline dönüştü.

Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisi piyango gibi bir iş oldu! 8

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da Mert Ramazan Demir popülerliği artarak devam ediyor. Oyuncu ile ilgili google’da yapılan aramalar o kadar fazla ki, milyonlarca kişinin genç oyuncunun geçmişini merak ettiği bir süreç yaşanıyor.

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit karakteri aynı zamanda Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in isimleri ile anılan Şahmaran dizisine de yaradı. 20 Ocak’ta Netflix’te yayınlanan dizinin tanıtımlarında 3 genç oyuncu da ön planda yer aldı.

Ancak birçok kişi Şahmaran dizisinde oynadığını bile bilmediği Mert Ramazan Demir’in son aylarda popülerliğinin zirveye çıkmasını şaşkınlıkla izledi.

Mert Ramazan Demir için Yalı Çapkını dizisi piyango gibi bir iş oldu! 9

Şahmaran dizisinin tanıtım çalışmalarına da Yalı Çapkını dizisinin elde ettiği başarı önemli bir katkı sundu. Mert Ramazan Demir’in Şahmaran dizisinde oynadığını dahi bilmeyenler, şimdi Netflix’in büyük bütçeler ortaya koyduğu diziyi genç oyuncunun ismiyle anıyor.

Mert Ramazan Demir, bu dönemde kariyerinin en büyük sıçramasını yaparak, sadece oyunculuk yetenekleri ile değil, kişisel ve fiziksel özellikleriyle de sosyal medyada çok konuşulan isimlerden birisi haline dönüştü.