Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir, Şahmaran ve Antepli dizileriyle patlama yapacak!

Mert Ramazan Demir, Şahmaran ve Antepli dizileriyle patlama yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 yılında dünyaya gelen Mert Ramazan Demir, daha henüz yeni oyunculuk deneyimleri yaşadığı bir süreçte çok önemli iki proje ile öne çıkacak. Çıplak ve Öğretmen dizileri ile tanınan genç oyuncu, hem Şahmaran hem de Antepli isimli iki proje ile yoğun bir dönem yaşıyor.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı ve ilk sezonu geçen yıl çekilen Şahmaran projesinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak ediliyor. Ancak henüz yayın tarihi belli olmasa bile ikinci sezonu için çalışmaların başladığı Şahmaran’da Mert Ramazan Demir de bulunuyor.

Şahmaran dizisinin çekimlerinin başlayacak olması oyuncunun planlamasında da sıkıntıya neden oldu. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mert Ramazan Demir’in Şahmaran dizisi nedeniyle Star TV’nin çok iddialı Antepli dizisinin çekimleri ertelendi.

Yeni dizide Afra Saraçoğlu ile partner olan Mert Ramazan Demir, öne çıkma fırsatı da elde etmiş oldu. Eylül ayında yayınlanması beklenen Antepli dizisinde Ferit karakterini canlandıracak olan oyuncu adına bu proje de büyük önem taşıyor.

Mert Ramazan Demir, hem Şahmaran ile Netflix’te parlayacak hem de Star TV’nin Antepli dizisinin başrolü olarak gündem olacak.

Ferit karakteri varlıklı bir ailenin oğlu ve çapkınlıkları ile öne çıkıyor. Ancak bu durum dedesi Halis’i kızdıracak ve Gaziantep’ten Ferit için bir kız bulunmasına karar verilecek. Ferit’in hikayesi de böyle başlayacak ve Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, yeni dizinin iki genç başrolü olarak
izleyici karşısına çıkacak.

Hem Şahmaran hem de Antepli dizilerinde etkili rollerde izleyeceğimiz genç oyuncu adına 2022 yılı büyük parlama yaşadığı bir yıl olacak gibi duruyor.