Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu gülerken, Mert Yazıcıoğlu somurtuyordu!

Afra Saraçoğlu gülerken, Mert Yazıcıoğlu somurtuyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun tribünde yer aldığı İstanbul derbilerinden birisi de 22 Aralık Pazar akşamı Fenerbahçe Stadı’nda yaşandı. Fenerbahçe’nin 3-1 üstünlüğü ile tamamlanan zorlu karşılaşmada, Beşiktaşlılar hakem hataları ve verilmeyen penaltılar nedeniyle isyanlardaydı.

Fenerbahçeliler ise net bir galibiyet almanın huzuru içindeydi… Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun yüzlerine de takımlarının aldıkları netice yansıdı. Afra Saraçoğlu,alabildiğine mutlu ve gururluydu. Afra hanımın üzerinde Fenerbahçe forması da vardı ve tribünde adeta gözlerinin içi gülüyordu.

Afra Saraçoğlu gülerken, Mert Yazıcıoğlu somurtuyordu! 8

Mert Yazıcıoğlu’nun Beşiktaşlı olduğu bilinir.Ünlü oyuncu takımının sahadan yenik ayrılmasının üzüntüsünü yaşadı. Fenerbahçeliler’in yer aldığı tribünde oturduğu için tahrik etmemek adına Beşiktaş forması giymeyen Yazıcıoğlu, 3-1’lik yenilgiden hiç de memnun değildi.

İki ünlü oyuncu da instagram hesaplarından tribünden pozlarını paylaştı. Afra Saraçoğlu güzelliği ile de bir kez daha göz doldurdu.

Afra Saraçoğlu gülerken, Mert Yazıcıoğlu somurtuyordu! 9