Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci aşk hayatında canlandırdığı Bahar’dan çok daha şanslı!

Özge Özpirinçci aşk hayatında canlandırdığı Bahar’dan çok daha şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, canlandırdığı karakterin aşk konusundaki talihsizliklerine bir bakınca, özel hayatında bir hayli şansı…

Burak Yamantürk ile aşk yaşayan oyuncu, sevgilisine olan güvenini ve inancını yaptığı paylaşım ile gösterdi. En son Sevgili Geçmiş dizisinde başrolde yer alan Burak Yamantürk, 23 Aralık 1983 doğumlu…36.yaşını sevgilisi Özge Özpirinçci ile birlikte kutlayan Yamantürk, keyifli haliyle dikkat çekti.

Özge Özpirinçci’nin instagram’dan sevgilisinin fotoğrafını yayınlayıp, duygularını paylaşması hayranlarını da mutlu etti. Kadın dizisindeki Bahar aşkta ne kadar talihsiz ise, Özge Özpirinçci o kadar talihli olduğunu sözlerine yansıttı.

Oyuncu, şu ifadelerle Yamantürk’ün doğum gününü kutladı: “Yılın en sevdiğim günlerinden biri. Burak Yamantürk’ün doğum günü. Birlikte görüyoruz,gülüyoruz, ağlıyoruz,tartışıyoruz, beğeniyoruz, kızıyoruz, korkuyoruz, yaşıyoruz ve büyüyoruz. Seni çok seviyorum Burak! İyi ki doğmuşsun. Nice huzurlu senelere.”

Özge Özpirinçci aşk hayatında canlandırdığı Bahar'dan çok daha şanslı! 7