Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’na yeni dizisinde Aras Bulut İynemli fırsatı çıktı!

Mert Yazıcıoğlu’na yeni dizisinde Aras Bulut İynemli fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nu yakın zaman içinde yeni dizisiyle daha fazla gündemde görmeye başlayacaksınız. Disney Plus’ta yayınlanan RU isimli dizide başrolde yer alacak olan oyuncunun rol arkadaşları belli olmaya devam ederken, hikayenin farklılığı da dikkatleri çekiyor.

Çok konuşulmasına kesin gözüyle bakılan RU isimli dizinin çekimleri İzmir’in Urla ilçesinde gerçekleştirilecek. Mert Yazıcıoğlu’nun Meryem Uzerli ile aynı seti paylaşması bekleniyor ve partner olmaları henüz netleşmese de büyük ihtimal olarak görülüyor.

Mert Yazıcıoğlu'na yeni dizisinde Aras Bulut İynemli fırsatı çıktı! 21

Annesi kanser hastası olan Uzer isimli karakteri canlandıracak olan Mert Yazıcıoğlu, üstün zekalı birisine hayat verecek. Herkesi zorlayan problemleri kısa sürede çözme yeteneği olan Uzer karakterinin hayatını değiştirecek kişi ise RU isimli restoranı eşiyle birlikte işleten Reyan karakteri ile tanışmasıyla değişecek.

Reyan, kendisinden yaşça küçük olan Uzer ile yakınlaşırken, çevre baskısı da bu aşkın peşini bırakmayacak. Bir anlamda aralarındaki yaş farkı nedeniyle göz önünde olan ünlü isimlerin ilişkilerinin sınandığı ortamın izleyiciler tarafından daha yakından deneyimlenmesini de sağlayacak olan RU isimli dizi en çok da Mert Yazıcıoğlu’nun hanesine büyük bir kazanım olarak yazılacak gibi duruyor.

Mert Yazıcıoğlu'na yeni dizisinde Aras Bulut İynemli fırsatı çıktı! 22

Mert Yazıcıoğlu’nun genel hikayelerin dışına çıkan bu rolünü Aras Bulut İynemli’nin muhteşem bir performans ortaya koyduğu 7. Koğuştaki Mucize filmindeki Memo karakteri ile de karşılaştırabilirsiniz.

Aras Bulut İynemli de Memo karakterinde genel hikayelerin dışında bir kişiliği yansıtmış ve muhteşem performansı ile de ne kadar başarılı bir noktada olduğunu herkese göstermişti.

Mert Yazıcıoğlu'na yeni dizisinde Aras Bulut İynemli fırsatı çıktı! 23

Şimdi benzer bir fırsatı Mert Yazıcoğlu da elde etmiş oldu. RU isimli dizi, her genç oyuncunun farklılığı ve toplum değerlerine karşı duruşu ile çok konuşulacaktır.

Mert Yazıcıoğlu’nun da dizideki performansı ile sadece ülkemizde değil, yurt dışında da gündem olabilme ihtimali çok yüksek gözüküyor.