Ana sayfa Sosyal Medya Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılık kararı, hayranlarına rahat bir nefes aldırdı!

Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılık kararı, hayranlarına rahat bir nefes aldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’ndan yeni bir proje bekleyen hayranları, geçtiğimiz günlerde Ru isimli dizide başrol oynayacağını duyunca çok sevinmişti. Ancak hikayede Mert Yazıcıoğlu’nun kendisinden yaşça büyük bir kadın ile aşk yaşayacak olması ve Meryem Uzerli’nin de partneri olacağının ortaya çıkması hayranlarını çok da memnun etmemişti.

Mert Yazıcıoğlu için ise aykırı ama hayatın içinde olan bir karakter ile Ru dizisinde yer almak hem yeni bir deneyim hem de gündemde kalmak için önemli bir fırsattı. Medyapım tarafından hazırlıkları devam eden ve Disney Plus için çekilecek olan Ru dizisinde işler değildi…

Dizinin ekibi henüz tam olarak kurulamadı. Meryem Uzerli dışında Zafer Algöz ile anlaşma sağlanırken, Şevval Sam’ın da projede yer alması ihtimali belirdi.

Ancak dizinin çekimlerinin gecikmesi üzerine Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılık kararı geldi… Ünlü oyuncu, başka işleri ile çakışma yaşandığı için Ru dizisinden ayrılmak durumunda kaldı.

Sosyal medyada ise kimi hayranları Mert Yazıcıoğlu’nun hikayeden ayrılmasına pek de üzülmedi. Zira rolün detayları ve Meryem Uzerli ile partnerlik konusuna sıcak bakmayan takipçileri için bu gelişme sevindirici oldu.

Mert Yazıcıoğlu hayranları, ünlü oyuncudan yeni projeler bekliyor ve Ru dizisinden vazgeçmesine neden olan işlerin detaylarını merak ediyor.

Afra Saraçoğlu ile aşkıyla magazin gündeminde yer almaya devam eden Mert Yazıcıoğlu, en son Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizide Sinan karakteri ile büyük dikkat çekmişti.