Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım hayranları, bir yıl önce çekilen dizisini merakla bekliyor!

Kaan Yıldırım hayranları, bir yıl önce çekilen dizisini merakla bekliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, ekranlara en son Hekimoğlu dizisi ile gelmişti. Dizi final yapmadan önce de Kanal D’nin sevilen yapımından ayrılmıştı. Kaan Yıldırım’ı hayranları çok özledi. Fakat oyuncunun geçtiğimiz yıl çekilen ancak bir türlü yayınlanmayan dizisi, hala beklemede. Fakat yayın tarihi açıklandı.

Sevilen oyuncu Kaan Yıldırım, Hekimoğlu’ndaki başarılı çıkışının ardından bir süredir ekranlarda yok. Oyuncu, bu diziden ayrıldıktan sonra TRT Dijital için çekilen bir dizi ile gündeme gelmişti. Mevlana’yı anlana ve yine Mevlana ismini taşıyan dizi için Konya’da büyük bir plato kurulmuştu.

Dizinin çekimleri döneminde medyada konuyla ilgili bilgiler de yer almıştı. Kaan Yıldırım hayranlarını heyecanlandıran bu dizi henüz yayınlanmadı. Dolayısıyla oyuncunun sevenleri de merakla bu yapımın yayın tarihini merak ediyordu.

Sonunda bu tarih açıklandı. Dev bütçeli bir yapım om olan ve yeni dijital platformlar arasına katılacak olan TRT Dijital’in de sürükleyici bir projesi olan Mevlana dizisi, 2023 yılı Ocak ayında yayınlanacak.

Kaan Yıldırım hayranları, bir yıl önce çekilen dizisini merakla bekliyor! 8

Çekimlere de geçtiğimiz yıl başlanan ve Mevlana’nın hayatının anlatıldığı dizide Kaan Yıldırım ile birlikte pek çok başarılı isim rol aldı. Bülent İnal, Ahu Türkpençe, Devrim Özkan, İlker Aksum, Ushan Çakır, Yusuf Çim, Özlem Tokarslan, Baki Davrak, Altan Gördüm, Mert Turak ve Burç Kümbetlioğlu, projenin öne çıkan oyuncuları.

Bülent İnal’ın Payitaht Abdülhamid dizisinden hemen sonra Mevlana dizisine başlaması dikkat çekmişti. Mevlana’yı canlandıran oyuncunun rolü, ilk olarak Timuçin Esen’e teklif edilmişti. Esen’in son anda projeden ayrılması ile bu rolü İnal canlandırdı.

Kaan Yıldırım hayranları, bir yıl önce çekilen dizisini merakla bekliyor! 9

Bir yıldır konuşulan proje ile ilgili olarak Kaan Yıldırım, “Çok güzel, bitirdik hatta. Geldim, döndüm. Bence çok güzel bir iş oldu. Herhalde Ocak gibi çıkacak. Biz çok heyecanlıyız. Çok keyifle çalıştık. Önemli bir projeydi Mevlana Celaleddin-i Rumi… Biz de çok titizlikle, o isme layık bir şey çıkartmak için çalıştık” diye konuştu.

Oyuncu, merakla beklenen dizide canlandırdığı karakterle ilgili olarak da Selçuklu komutanını oynadığı belirtti. “Umarım çok güzel olur” diyerek de projeden memnun olduğunu belirtti oyuncu.