Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur, geçmişi silip bir kenara attı!

Merve Boluğur, geçmişi silip bir kenara attı!

tarafından ker_def
Son dönemde özellikle magazin medyası Merve Boluğur’un üzerine bir hayli gitmişti…

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın ayrılık haberlerinden sonra ise Merve Boluğur’un yaptığı her hareket Erçel’e nispet olarak algılanmıştı.

Bir de Erçel’in yıllar öncesi Boluğur ile ilgili bir haberi sunduğu videosu ortaya çıkınca konu iyice alevlenmişti.

Boluğur, tüm bu haberlere isyan etti.

Oyuncu, “Artık geçmişte yaşananlarla gündeme gelmek istemiyorum” diye konuştu.

Merve Boluğur, bir sene önce boşandığı Murat Dalkılıç ve yeni sevgilisi Hande Erçel’le, aynı haberlerin içinde yer almak istemediğini söyleyerek, Instagram’dan sitem etti. Oyuncu, “17 yaşından bu yana kendi ayakları üzerinde duran ve yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen dik duruş sergileyen bir kadınım. Bulunduğum noktaya kimseye ihtiyaç duymadan geldim” dedi.

Eski eşinden “geçmiş” diye bahseden Boluğur, “Son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü görüyorum. Sessiz kaldıkça ve hakkımdaki haberlerde bahsi geçen konulardan uzak yaşamaya çalıştıkça, üstüme gelindi. Adı üzerinde geçmiştir. Artık geçmişte yaşananlarla gündeme gelmek istemiyorum” diyerek, takipçilerinden ve gazetecilerden ricada bulundu.

Hande Erçel’in geçtiğimiz günlerde Dalkılıç’ın evini terk ettiği iddiaları çıkınca, Boluğur’un Instagram’da paylaştıkları, gönderme olarak internet sitelerinde haber olmuştu.