Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur, tatilde de seksi poz vermeye de doyamadı!

Merve Boluğur, tatilde de seksi poz vermeye de doyamadı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Onu ilk olarak Acemi Cadı isimli diziyle tanındıktan sonra Küçük Sırlar’da izlemiştik. Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ve son olarak da 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisinde rol aldı Merve Boluğur. Hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi. Ancak son yıllarda dizi ya da sinema filmlerinde rol almıyor.

Kendi tercihi mi yoksa teklif mi gelmiyor bilinmez ama Oyuncu, ekranda değilse de sosyal medyanın gündeminden hiç inmiyor. Zira uzun süredir tatil yapmakta ve mayolu, bikinili, pek çok pozuyla sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor. Paylaşımlarını da yorumlara kapatan Boluğur, 70 bini geçen sayıda beğenilere ulaşıyor.

Boluğur, bu yaz yeni sevgilisi ile Alaçatı’da bol bol magazin basınına malzeme olmuştu. Kendisi de sevgilisiyle fotoğraflarını paylaştı. Ancak bir süre önce sevgilisinden ayrıldı ve yalnız tatil yapmaya başladı oyuncu.

Merve Boluğur, verdiği cesur pozlarıyla farklı yerlerde tatillerine devam ediyor. Boluğur’un şimdi de Datça’da olduğu yaptığı paylaşımdaki konuk tanımlamasından anlaşılıyor.

Kimseye aldırmayan Merve Boluğur, 16 Eylül’de doğum günü için yaptığı paylaşımda “…derin duygular ne de olsa bizim işimiz, bildiğimizi okumak da yolumuz” diyerek kimsenin düşüncesini önemsemediğini de ortaya koymuştu.

İşte o son pozu:

Ay ????

Merve Boluğur, tatile de seksi poz vermeye de doyamadı! 22