Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur ve Aleyna Solaker, dizilerde yok ama sosyal medyada seksi pozlarıyla var!

Merve Boluğur ve Aleyna Solaker, dizilerde yok ama sosyal medyada seksi pozlarıyla var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranının güzel yüzlerinden, şimdiye kadar rol aldıkları projelerle dikkat çeken isimlerden Merve Boluğur ile Aleyna Solaker, sosyal medyayı da yoğun şekilde kullanan isimlerden…

Merve Boluğur, uzun bir aradır dizilerde yok. Aradığı gibi bir projenin gelmediğini ve gelirse setlerde yer almak istediğini belirten oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Youtube kanalı açan ve farklı konulardaki yorumlarıyla da sık sık magazin gündemine gelen Merve Boluğur, bu sefer de seksi pozuyla göz doldurdu. Oyuncunun tbt etiketi ile paylaştığı siyahlar içindeki seksi pozuna binlerce beğeni geldi.

Merve Boluğur ve Aleyna Solaker, dizilerde yok ama sosyal medyada seksi pozlarıyla var! 8

Son dönemde yeni bir projesi olmayan isimlerden birisi de Aleyna Solekar… Kırgın Çiçekler dizisindeki Meral karakteri ile öne çıkan oyuncu, en son geçen sezon sadece 4 bölüm süren Hizmetçiler isimli yapımda başrolde yer almıştı.Ahmet Kaya’nın anlatıldığı İki Gözüm Ahmet isimli filmde Ceylan karakteri ile yerini alan oyuncu, yine sosyal medyayı çok etkili kullanan isimlerden birisi.

1.8 milyon takipçisi bulunan Aleyna Solaker de Merve Boluğur gibi siyahlar içinde seksi pozunu yayınladı. Hayranları genç oyuncunun güzelliğine yönelik iltifatlarda bulundu. “Siyah kuğu” olarak tarif edilen oyuncu için, “Bu ne güzellik böyle, kusursuzsun” gibi yorumlarda bulunuldu.

Merve Boluğur ve Aleyna Solaker, dizilerde yok ama sosyal medyada seksi pozlarıyla var! 9