Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten depremzedelere büyük bağış

Ünlü Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten depremzedelere büyük bağış

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan iki depremle sarsılan 10 ilimizde yaşanan felaket sonrası, pek çok kişi, kurum ve kuruluştan yardım ve destekler gelmeye devam ediyor. Yaşanan felaket sonrasında yaralar sarılmaya çalışırken, ünlü isimlerin hem sahada verdikleri çabalar hem de maddi destekleri yansıyor medyaya.

Dizileriyle, sinema filmleriyle gönüllere taht kuran ünlü isimlerin, gönüllü vatandaşlarla birlikte sahada yardım malzemeleri koliledikleri, destek için çabaladıkları görülmekte. Sosyal medyaya yansıyan pek çok görüntü ile birlikte herkesin takdirini kazanan bu çabaların, maddi yardımlarla da desteklendiği mesajlara yansıyor.

Aralarında Kıvanç Tatlıtuğ, Hatice Şendil, Tarkan, Eda Ece, Burak Deniz, Aras Bulut İynemli gibi pek çok ünlü ismin de maddi yardımları, sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla görülmekte.

Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin, depremzedeler için kullanılmak üzere toplanan maddi yardımlara kimlerin ne kadar destek sağladığı ile ilgili paylaşımlarına, ünlü isimler de dahil oluyor.

Ünlü Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten depremzedelere büyük bağış 8

Haluk Levent twitter hesabından sanat, spor ve iş camiasından pek çok kişinin yaptığı maddi yardımları tek tek yayınlamakta. Bazı ünlü isimler arasında yer alan oyunculardan Can Yaman 250 bin TL, Burak Deniz 150 bin TL, Murat Boz 500 bin TL, Ebru Gündeş 500 bin TL, Melis Sezen 200 bin TL, Sarp Apak 100 bin TL, İbrahim Büyükak 200 bin TL, Aras Bulut İynemli 200 bin TL; Celil Nalçakan 100 bin TL maddi yardımlarını da duyurdu Haluk Levent.

Levent, son olarak yayınladığı mesajlardan birisinde de Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin de depremzedeler için 400 bin TL bağışta bulunduklarını açıkladı.

Ünlü Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten depremzedelere büyük bağış 9

Yine sanat camiasının iki ünlü ismi Orhan Gencebay’ın 500 bin TL ve Sibel Can’ın da 1 milyon TL bağışları da yer almakta mesajda.