Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Dizdar, Ömer dizisiyle kadınların büyük çilesinin sözcüsü oldu!

Merve Dizdar, Ömer dizisiyle kadınların büyük çilesinin sözcüsü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında artık pazartesi akşamları izleyicileri derinden etkileyen Ömer dizisi var ve Merve Dizdar da bu yapımın en önemli isimlerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri ile hala hafızalarda yer alan oyuncu, 2 sezonluk bu müthiş başarının ardından şimdi de bambaşka bir kadın karakteri ile milyonlarca izleyicinin karşısına çıktı. Merve Dizdar’ın karakterin ruhuna bürünme sürecinde, kendisinin de Nisa karakterinden fazlasıyla etkilendiğini görebilirsiniz.

Beş çocuğu bulunan ve inandığı değerlere sahip çıkarak hayata tutunan Nisa karakteri, bir gün eşi tarafından terk edilince büyük bir şok yaşıyor. Buna inanmak istemiyor ama birçok kadının hayattaki en büyük çilesi olan, çocuklarına yalnız başına sahip çıkma durumu ile karşı karşıya kalıyor.

İşte böyle bir karakteri canlandırmak Merve Dizdar’ın hayata bakışı noktasında da çok önemli bir rol olarak ortaya çıktı. Ömer dizisi başarılı bir proje olarak iyi reytingler alırken, Merve Dizdar da güçlü bir oyunculuk sergiliyor.

Merve Dizdar, Ömer dizisiyle kadınların büyük çilesinin sözcüsü oldu! 7

Babasının onaylamadığı bir evlilik yapan ve beş çocuk sahibi olan Nisa için ünlü oyuncu şu yorumda bulundu:

“Senaryomuzu ilk okuduğumdan beri Nisa’nın çok güçlü bir karakter olduğunu düşünüyorum. Çok zor bir hayat yaşıyor, bu yüzden üzüldüğü, hüzün duyduğu anları da sıkça gördük ilk bölümüzde. Eşinin kendisi beş çocukla bırakıp gitmesine asla inanmadığını gördük mesela… Bu bir şokun etkisi, gerçekten çok sevdiği birinin ona bunu yapmasına inanamıyor.”

Gerçek hayatta da örnekleri bulunan ve çocukları için hayatlarını feda eden kadınları temsil eden Nisa karakteri, Merve Dizdar’a da önemli bir deneyim fırsatı getirdi.

Oyuncu, karakterin kendisine güç verdiğini şu sözlerle ifade etti: “Beş çocuğunun sorumluluğunu almış güçlü, inandığı şeylerin peşinden gidebilen bir kadın Nisa. Nisa’nın içindeki o müthiş olgun kadını onun hikayesine ortak oldukça, okudukça anlayabiliyorum. Bu da bana Merve olarak güç kazandırıyor.”