Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada eski Bihter ile yeni Bihter gündem olsa da Farah Zeynep Abdullah’ın umurunda değil!

Sosyal medyada eski Bihter ile yeni Bihter gündem olsa da Farah Zeynep Abdullah’ın umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin ödülü ile büyük mutluluk yaşayan Farah Zeynep Abdullah, son dönemde Bihter Ziyagil karakteri ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya başladı.

Ünlü sanatçı Bergen’in hayatını canlandıran ve ‘en beğenilen kadın sinema oyuncusu’ olarak üniversite öğrencileri tarafından ödüllendirilen oyuncu, bir hayli mutluydu. Çok heyecanlı olduğunu ve üniversitelerden gelen ödüllere çok değer verdiğini anlatan oyuncu,

Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu isimli eserinin sinemaya uyarlanması ile birlikte başrolde yer alacak olan Farah Zeynep Abdullah’ın ismi de son günlerde sürekli gündemde. Daha önce dizi versiyonu ile Türkiye’de büyük başarılar kazanan ve yurt dışında da beğeni toplayan Aşk-ı Memnu dizisinin şimdi de sinemadaki versiyonu geliyor.

Sosyal medyada eski Bihter ile yeni Bihter gündem olsa da Farah Zeynep Abdullah'ın umurunda değil! 8

Dizide Bihter karakterini Beren Saat canlandırmış ve kariyerinde bu rolün büyük faydasını görmüştü. Şimdi de sinema filminde Bihter rolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer alacak olması, oyuncunun gündeme gelmesine vesile oldu.

Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğini anlatan Abdullah, “Çok yeni, ne olacaksa her şey haber verilecek” diyerek proje hakkında bilgi vermek istemedi.

Farah Zeynep Abdullah’a filmde kimlerin eşlik edeceği de merak konusu oldu. Projenin netleştiğini ifade eden oyuncu, detay vermekten ısrarla kaçındı.

Ancak herkesin aklında Beren Saat’in muhteşem bir başarı ile canlandırdığı Bihter rolünde Farah Zeynep Abdullah’ın ne yapacağı sorusu var.

Eski Bihter ile Yeni Bihter şeklinde sosyal medyada yayılan paylaşımlar için oyuncu bir yorumda bulunmadı.

Sosyal medyada eski Bihter ile yeni Bihter gündem olsa da Farah Zeynep Abdullah'ın umurunda değil! 9

Pozları nedeniyle hayranlarından güzel mesajlar alan oyuncu, sosyal medyada bazen aktif olurken, bazen de paylaşım yapmayı unutuyor. Abdullah, “Bazen unutuyor insan, hayatın akışına kaptırıyor. Instagram’a ayıracak vaktim pek olmuyor” diye konuştu.

Oyuncu, Bihter rolü için sosyal medya üzerinden “Acılara yürüyorum, korkmuyorum” mesajını paylaşmış ve herkesin aklına Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakterinin acılarla dolu sahneleri gelmişti.

Ünlü romanın dizi versiyonu Aşk-ı Memnu olarak belirlenmişti ama kitabın sinemaya Bihter ismi ile dönüştürüleceği belirtiliyor.