Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’a sosyal medyada linç girişimi ile yapılan büyük haksızlık!

Merve Dizdar’a sosyal medyada linç girişimi ile yapılan büyük haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile büyük beğeni toplayan Merve Dizdar, hayata dair görüşleri üzerinden sosyal medyada yoğun şekilde eleştirilen bir isim haline geldi. Bazı çevrelerin siyasi olarak yorumladıkları görüşleri nedeniyle oyuncuya yönelik linç kampanyası, Ömer dizisiyle birlikte yeniden belirdi.

Ömer dizisinin ilk bölümü Star TV ekranında pazartesi akşamı yayınlandı. Beş çocuklu Nisa karakterini canlandıran oyuncu da rolün ağırlığını taşıyan bir performans ortaya koydu. Kocasının paraları alıp kaçması ile ortada kalan ve babasına sığınan Nisa karakterinde ekranda bambaşka bir portre çizen Merve Dizdar, hayranlarının beğenisini kazandı.

Ancak sosyal medya ortamında siyasi görüşleri aynı olmadığı birçok kişi tarafından Merve Dizdar’a yönelik bir karalama çabası olduğu görülüyor. Twitter üzerinde yoğunlaşan bu linç girişimi ile oyuncunun performansından ziyade hayata dair görüşlerini beğenmeme halinin öne çıkartıldığı gözlemleniyor.

Merve Dizdar'a sosyal medyada linç girişimi ile yapılan büyük haksızlık! 9

Ancak bu haksız yorumlara karşılık olarak birçok izleyici de Merve Dizdar’ın başarılı performansını öven paylaşımlar yapıyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Gerçekten ekran karşısında duygusal sahnelerinde beni de ağlama noktasına getiriyorsun.”

Bir oyuncuya yapılabilecek en güzel iltifatlardan birisini almaya devam eden Merve Dizdar, Ömer dizisinde de Nisa karakteri ile yine oyunculuk başarısını sergiliyor.

Merve Dizdar'a sosyal medyada linç girişimi ile yapılan büyük haksızlık! 10

Merve Dizar’ın son yıllarda oyunculuk adına çok başarılı adımlar atması hayranlarını memnun ediyor ve Ömer dizisinde de bu başarısını sürdüreceği daha ilk bölümdeki performansından anlaşılıyor.

Eleştiriler sosyal medyada her zaman olabilen bir durum ama bir kişinin görüşleri nedeniyle başarısını gölgeleme tavrı da trollerin en çok başvurduğu yöntemlerden birisi oluyor.

Merve Dizdar'a sosyal medyada linç girişimi ile yapılan büyük haksızlık! 11