Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nin sezon finaliyle ilgili çok dikkat çeken bir tüyo verdi!

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nin sezon finaliyle ilgili çok dikkat çeken bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi çok başarılı bir süreç sonunda sezona veda etmeye hazırlanıyor. İlk sezonunda çift haneli reytinglere ulaşan, birincilikleri peş peşe sıralayan ve hikayesiyle de milyonları ekrana taşıyan Kızılcık Şerbeti, Sıla Türkoğlu’nun da gündeme damga vurmasını sağladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran oyuncu, Emanet isimli dizide parladıktan sonra milyonların karşısına Kızılcık Şerbeti ile çıktı. Oyunculuk performansı ile beğeni toplayan ve sosyal medyada da hayranlarından büyük destek alan Sıla Türkoğlu, çok iyi bir işin içinde olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sezona veda öncesinde ekip arkadaşları ile yemekte bir araya gelen Sıla Türkoğlu, “Yaptığımız işte ya iyi bir iş çıkacaktı ortaya ya da eleştirilecektik. Biz ikisini de eşit miktarda yaptığımızı düşünüyorum” diyerek dikkatleri yine üzerine çekti.

Sezon finalinden bahsetmek istemeyen ve spoiler vermektek çekinen Sıla Türkoğlu, izleyicileri çok farklı bir sezon finalinin beklediğini anlattı.

Sıla Türkoğlu, sezon finali için şunları anlattı: “Seyircinin içinin soğuyacağı, çoğu yorumdan da bildiğim kadarıyla, bekledikleri bazı şeyleri alacakları bir sezon finali olacak.”

Oyuncu bu sözleri ile birlikte bazı izleyicilerin sosyal medyada neler olabileceğine yönelik tahminleri tutturduğunu ve herkesin içinin soğuyacağı olayların yaşanacağını belirterek, önemli bir tüyo da vermiş oldu.

Genç oyuncu güzel bir sezon finali olacağını anlatırken, projenin başarısının sırrının da bazı önemli faktörlerin bir araya gelmesi olduğunu söyledi.

Senaryonun çok güzel olduğundan bahseden oyuncu, “Hem senaryomuz çok güzel hem castımız da birbiri ile çok iyi anlaşan insanlarız. İyi anlaşıyoruz, bu da ekrana yansıyor” diye konuştu.

Doğa karakterine benzeyen yönlerinin olduğunu anlatan Türkoğlu, haksızlığa gelememenin ortak özellik olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “Sıla da böyle ben de elimden geldiğince haksızlığın karşısında durmaya çalışırım” diye konuştu.