Ana sayfa TV Programları Merve, kayınvalidesinden şikayetçi! Zuhal Topal’la Sofrada 98. Bölüm

Merve, kayınvalidesinden şikayetçi! Zuhal Topal’la Sofrada 98. Bölüm

tarafından ker_def

Merve, kayınvalidesinden şikayet ediyor!Fox TV’nin sevilen yarışması Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelen 98. bölümünde Merve Lale ve kayınvalidesi Altın Lale hanım yarıştı.

Hafta başında ilk yarışma günü ayağında galoşla eve giren Altın Hanım, kendi evine de galoşla gelinmesini zorunlu koşmuş ve ‘altın kurallar’ adını verdiği kurallarını yazıp, diğer yarışmacılara dağıtmıştı. Videodan başlıktaki sahneyle ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Masada şaşkınlık yaratan kurallar arasında evine galoşsuz kimseyi almayacağını, mutfağa kimseyi sokmayacağını, gereksiz eleştirilerle gelininin gerilmemesi ve yemeği yemeden yorum yapılmaması şartını koymuştu.

Bu kurallar karşısında diğer yarışmacıların tavrını ve Altın Hanım’ın ne yapacağını büyük bir merakla bekleniyordu.

Altın Hanım, diğer kayınvalideler kapıdan girerken galoş giymeleri konusunda tekrar uyardı. Arzu Hanım, ‘Bu kurallar bana sökmez’ diyerek karşı çıktı. Elinde galoşla karşılanmasının hoş olmadığını ve hiç bir misafirin böyle karşılanmayı haketmediğini söyledi.

Şenay Hanım da galoş giymenin çok saçma olduğunu, zaten ev ayakkabısı ile geldiklerini belirtti.

Arzu Hanım, “Bugün Altın Hanım’ın altın kurallarının hepsini tek tek yıkacağım” diyerek masaya ilk oturduğu anda iddialı bir konuşma yaptı.

Tepkiler karşısında daha fazla misafirleri zorlamayan Altın Hanım’ın tavrına rağmen kayınvalideler galoşsuz eve girmeyi başardılar!

Altın Hanım’ın altın kurallarından birisi de mutfağa asla girilmemesiydi. Ancak kayınvalideler bu kuralı da yıkmayı başardı!

Şenay Hanım’ın mutfağa girme ısrarı üzerine diğer kayınvalideler de ayağa kalktı ve mutfağa bakmak istediler. Zuhal Topal, Altın Hanım’ın izin vermediğini söyledi ama gelin Merve Hanım, kayınvalidesinin zaten adaletsizlik yaptığını, söyleyip izin verdi.

Merve Hanım’ın mutfağı tam toparlamamış olması, tatlının üstünün açık olması, salatanın yanında olması gibi nedenlerle mutfak düzenini Şenay ve Arzu Hanım beğenmediler.

Merve Gelin’in menüsü ise şöyleydi:
Lebeniye çorbası
Şiş mantısı
Kıymalı kabak graten
Izgara sebze eşliğinde soslu steak
Kestaneli iç pilav
Nohutlu roka salatası
Hurmalı kubbe tatlısı

MERVE GELİN’E VERİLEN PUANLAR İSE ŞÖYLE OLDU:
Fatma Hanım 4 puan

Şenay Hanım 3 puan

Arzu Hanım 3 puan

Asiye Hanım 3 puan

Zuhal Topal’ın gelin hanıma puanı 6 oldu.