Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’a ‘canlı yayın yap’, Çiğdem Batur’a ‘açıklama yap’ çağrıları…

Merve Oflaz’a ‘canlı yayın yap’, Çiğdem Batur’a ‘açıklama yap’ çağrıları…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser olarak ekranlara gelen Merve Oflaz, yaz tatilinin bitmesinin ardından sette sıkı bir çalışmaya başladı. Oyuncu, 15. sezona başlayan dizide 3 sezondur ekranda ve dikkat çeken bir karaktere hayat veriyor.

Yazın bol bol tatil yapan ve extrem sporlarla formunu da koruyan Merve Oflaz, hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara binlerce beğeni gelirken, hayranları bazı isteklerde de bulunuyor. Oflaz’ın koyu hayranları onu canlı canlı görmek istiyor.

Bu nedenle de instagram’da bir canlı yayın yapması için oyuncuya ufak yollu bir baskı bile başladı. Son olarak aşağıda yaptığı paylaşıma ‘canlı yayın yapsan seni görsek’ şeklinde pek çok mesaj gelmekte.

Oyuncu bu isteklere yanıt verecek mi merakla bekliyor hayranları. İşte son paylaşımı…

????

Merve Oflaz'a 'canlı yayın yap', Çiğdem Batur'a 'açıklama yap' çağrıları... 8

Bir diğer isim Çiğdem Batur’a ise bambaşka mesajlar geliyor. Oyuncu bilindiği gibi bir süredir Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin programını sunuyor.

Programın yayınlanmaması üzerine izleyicilerden oyuncuya ‘final mi yaptı?’ şeklinde sorular gelmekte. Çiğdem Batur’un son yaptığı paylaşımdaki notu ise dikkat çekti. Aklından geçen ve yüzüne yansıyanlar arasındaki farkı soran oyuncunun ne anlatmaya çalıştığı anlaşılamadı.

Fakat takipçileri “Bir açıklama yap, program ne oldu?” şeklinde mesajlarını sürdürüyorlar.

Çiğdem Batur’un notunda programın final yapmasıyla ilgili bir gelişmeden mi bahsettiği ise merak konusu!

Aklımdan geçenle yüzüme yansıyan arasındaki dağlar kadar farkı bulunuz ????
Make up: @tugbagazanfer
Dress: @barruslondon
#tbt

Merve Oflaz'a 'canlı yayın yap', Çiğdem Batur'a 'açıklama yap' çağrıları... 9