Ana sayfa Dizi Haberleri O’nu izlemekten diziyi izleyemedik! Sadakatsiz bahane, Cansu Dere şahane!

O’nu izlemekten diziyi izleyemedik! Sadakatsiz bahane, Cansu Dere şahane!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Sıla dizisindeki rolüyle bir dönem dikkatleri çekmişti Cansu Dere ama Ezel dizisinde oynadığı Eyşan kadar izleyiciyi sarstığı rolü de çok olmadı! Hala Eyşan diye anılan oyuncuya sosyal medyadan bu şekilde hitaplar bile devam ediyor.

Sonrasında oyuncu Anne dizisiyle ekranlara gelmişti. O dizide de çok beğenilmişti ama dijital platformda yayınlanan Şahsiyet’i izleyenler için de Cansu Dere yine kendisini izlettirmişti. Sonrasında Ferhat İle Şirin dizisiyle ekranlara geldi ama bu macera kısa sürdü.

Dere’nin Kanal D ekranlarında dün akşam yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle dönüşünü hayranları sabırsızlıkla bekliyordu. Yine hüsran yaratacak benzer bir hikayede onu görmek istemiyorlardı öyle de oldu ve Doctor Foster uyarlaması dizi, ilk bölümüyle hem reytingleri hem de sosyal medyayı sarstı.

O'nu izlemekten diziyi izleyemedik! Sadakatsiz bahane, Cansu Dere şahane! 7

Caner Cindoruk ve Melis Sezen’le birlikte başrolde yer alan Cansu Dere, Asya karakteri ile uzun süre izleyicinin aklından çıkmayacak bir karakteri oynuyor. Eyşan’ın önüne geçer mi bilinmez ama Dere’nin hayranları onu böyle bir rolde görmekten çok mutlu.

Sosyal medyada “Cansu Dere izlemekten diziyi izleyemedim” diyenler bile var. Hem güçlü bir kadın görmek isteyen izleyenlere hem de Cansu Dere’ye yakışacak bir rolde onu izlemeyi heyecanla bekliyordu izleyici.

Henüz bir bölümü yayınlansa da izleyicisinin şimdiden Dere’yi bu role yakıştırdığı yaptıkları yorumlardan anlaşılmakta.

Bakın neler yazmışlar sosyal medyada: