Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim için senaristler geç kaldı, bedel ağır oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde değişim için senaristler geç kaldı, bedel ağır oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sezona iyi bir başlangıç yaptı. Güçlü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosu ile geniş bir hayran kitlesini kendisine çeken dizinin salı rekabetinde zorlanmakta olduğu 20. bölüm reytinglerine bakarak anlaşılıyor.

Yiğit Kirazcı hikayeden ayrılması ve ardından da Sarp Akkaya’nın bir iki bölüm sonra diziye veda edeceğinin ortaya çıkması hayranları şaşırttı. Diziye Barış Kılıç dahil olurken, hikaye de baştan aşağıya değişiyor.. Zaman atlaması ile birlikte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde çok farklı bir ortam göreceksiniz.

Ancak senaristlerin ayakta kalmak ve izleyicileri tutmak için attıkları bu adımların geç kaldığını söyleyebiliriz. Geçen hafta başlayan Baba dizisinin ikinci bölümde de iyi çıkış yapması, diğer tüm yapımları olumsuz etkiledi… Ayrıca bu hafta Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi de başladı ve rekabet çok sert bir hale geldi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Serkan Altunorak’ın Bora karakteri ile hikayeye katılması izleyicileri yeniden diziye çekmişti. Ancak, hem Baba hem de Üç Kız Kardeş başlayınca reytingler ciddi şekilde düştü.

Dizinin 22 Şubat salı akşamı yayınlanan 20. bölümü AB kategorisi dışında reytinglerde en düşük oranları elde eden dizi oldu. AB’de ortalama bir reyting elde edebilen dizinin beşinci olması hala ayakta olduğunu gösteriyor. Tüm kişilerde günü on dördüncü sırada bitiren ve ABC1’de de onuncu sıraya kadar gerileyen Fox TV dizisi için önümüzdeki haftalar büyük bir sınav olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki değişim dalgası şayet hedefine ulaşamaz ise, işlerin kötüye gideceğini herkes iyi biliyor.