Ana sayfa Dizi Haberleri Mihri’nin dram dolu hikayesi sarstı! Son Nefesime Kadar, ilk bölüm reytingleriyle umut vadetti

Mihri’nin dram dolu hikayesi sarstı! Son Nefesime Kadar, ilk bölüm reytingleriyle umut vadetti

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisi, izleyicinin beğenisini kazandı. Dram yüklü hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle ekrana hızlı bir giriş yapan dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban başrollerde yer alıyor. BBC’nin Happy Valley isimli dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar, ilk bölümüyle sevildi.

Ekran en son Kefaret dizisi ile gelen Nurgül Yeşilçay, yine acılı bir anne rolünde. Bu kez bir evladını vahim bir şekilde kaybeden Mihri rolüyle izleyici karşısına çıktı. Komiser olan Mihri’nin hem özel hem de iş hayatındaki dram dolu hikayesi, izleyiciyi ilk bölümden cezbetti.

Birinci bölüm reytingleri çok yüksek olmasa da ortalama puanlarla iyi bir başlangıç yaptı. 4’lü reytinglere yaklaşan performansıyla dizi, tüm kişilerde 11. sırada yer alırken, AB’de 8. ve ABC1’de ise 9. sırada yer aldı.

Mihri'nin dram dolu hikayesi sarstı! Son Nefesime Kadar, ilk bölüm reytingleriyle umut vadetti 8

Bir süredir tanıtımları dönen dizi, meraklıları tarafından sosyal medyada beğeni dolu mesajlarla karşılandılar. Çok başarılı bir başlangıç olmasa da ortalama bir ilgiyle karşılandı dizi. Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Mihri’nin kızının intihar sahnesi, izleyenleri kahreden bir detaydı.

Sezen Aksu’nun ‘Kavaklar’ şarkısı eşliğinde, odaya girip kızını kendini asmış bir şekilde bulan Mihri’nin yaşadıkları, ekran başındakilerin de gözlerini doldurdu. Kızının ölümünden sorumlu kişinin hapisten çıktığını öğrenmesi ile hayatı değişen Mihri, aynı zamanda gencecik bir kızın kaçırılması sonrası yaşanan trajik olayların da içine düştü.

Nurgül Yeşilçay, polis rolünde aksiyon dolu sahnelerle ekrana geldi. Ayrıldığı eşini Emre Kınay canlandırırken, Ertan Saban da dizinin ilerleyen bölümlerinde Mihri’nin hayatında başka bir sürece eşlik edeceği biri sim olarak yer almakta.

Mihri'nin dram dolu hikayesi sarstı! Son Nefesime Kadar, ilk bölüm reytingleriyle umut vadetti 9

Dizide ayrıca Rojda Demirer ve Begüm Birgören ile birlikte İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de rol almakta.

Son Nefesime Kadar dizisinin 2 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan ikinci bölüm fragmanı da aşağıda…