Ana sayfa Dizi Haberleri Mine Tugay, Behzat Ç.’nin Suna’sı üzerinden Özgecan Aslan’ı hatırlattı!

Mine Tugay, Behzat Ç.’nin Suna’sı üzerinden Özgecan Aslan’ı hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 28 Temmuz 1979 Konya doğumlu olan ünlü oyuncu Mine Tugay, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Dizi, sinema filmi ve tiyatro oyunları olmak üzere çok sayıda projede rol alan Mine Tugay, 2019 yılında ise Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki Şeniz karakteriyle ekrana dönüş yaptı.

Ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bugün de instagram hikaye bölümünden 11 Şubat 2019 tarihinde yaptığı paylaşıma hatırlatmada bulundu.

Mine Tugay, Behzat Ç.'nin Suna'sı üzerinden Özgecan Aslan'ı hatırlattı! 8

Bu paylaşımda Behzat Ç.’de canlandırdığı Suna karakterinin neden seri katil olduğunun detayı vardı.

11 Şubat 2015 tarihinde tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste öldürülen ve katilleri tarafından bedeni yakılan Özgecan Arslan anasına aynı paylaşıma dikkat çekti,Mine Tugay…

Tugay’ın notu da dikkat çekiciydi:“Sadece 5 dakika daha yaşamak istedim bütün öldürülen kadınlar gibi” #özgecanaslan anısına..”

PEKİ SUNA’NIN HİKAYESİ NEYDİ?

Mine Tugay’ın 2011 yılında yer almaya başladığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Suna Amir karakterine kadar birçok rolde görebilirsiniz.

Ancak oyuncuya asıl çıkışı ve herkesin aklında kalıcı olmasını sağlayan rol  Behzat Ç. dizisiyle geldi.

Suna aslında bir seri katildi. Ama bu ortaya çıktığında Behzat Ç.. izleyicileri uzun süre şaşkınlık yaşadı. Zira hiç beklemiyorlardı…

Mine Tugay, Behzat Ç.'nin Suna'sı üzerinden Özgecan Aslan'ı hatırlattı! 9

Suna oldukça güzel, dirayetli bir kadın polis olarak dizideydi.

Behsat Ç. ve ekibi “Kesik Parmak Cinayetleri” dosyasıyla uzun süre uğraştı. Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı Emekli Başkomiser Aziz’in suçluyu yakalayamadığı bu olaylar dizisinde Behzat Ç.’nin yanındaki isimlerden birisi de Suna Amir idi…

Kesik Parmak Cinayetleri’nin yeniden başlaması ve Emekli Başkomiser Aziz’in bu işin altında Suna’nın olduğunu öğrenmesi ve onu korumaya alması dikkat çekmişti.

Ancak Behzat Ç. bir depoda kıstırdığı Suna’nın seri cinayetleri işleyen kişi oluğunu hem de suç üstü yaparak öğrendi.

Suna, kardeşi kadar sevdiği kadına yapılanların öcünü almak için öz kızlarına veya eşlerine kötü şeyler yaptıran kişileri kurban seçiyordu.

Suna karakteri Behzat Ç. ve ekibin gözleri önünde kafasına sıkıp intihar etmişti.

Mine Tugay’ın hatırlattığı paylaşımı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

“Sadece 5 dakika daha yaşamak istedim bütün öldürülen kadınlar gibi” #özgecanaslan anısına..

Mine Tugay (@minetugay)’in paylaştığı bir gönderi ()