Ana sayfa TV Programları Minik Melek yuvasına kavuştu – Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Kasım 2018

Minik Melek yuvasına kavuştu – Müge Anlı İle Tatlı Sert 6 Kasım 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 6 Kasım Salı günü ekrana gelen bölümünde önemli konulara yer verildi. Programdaki konu başlıkları şu şekildeydi: Minik Melek yuvasına kavuştu. Neşe Çağlayan babasına kavuşacak mı? Neşe Çağlayan babası Erdal Bey bulundu… Hülya Bayar’dan 4 gündür haber alınamıyor. Nazmiye Oruçoğlu cinayeti soruşturmasında itiraf gelecek … Hülya Bayar ile ilgili önemli gelişme… Olayla ilgili kim gerçekleri söylüyor, doğruları saklıyor?.. Atiye Hanım’ın akrabası Fatma Hanım konuştu. İtirafçı Enver Bey ile Atiye Hanım’ın akrabası tanışıyor mu?

Videodan 6 Kasım Salı günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…