Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesi aşk tatiline çıktı!..

Miray Daner Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesi aşk tatiline çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner ekranlara en son TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle geldi.

Netflix’de yayınlanan Kuş Uçuşu adlı diziyle de adından söz ettiren oyuncu, dizinin ikinci sezon çekimleri öncesi bir süredir aşk yaşadığı Oğulcan Engin ile tatile çıktı.

Şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu, Oğulcan Engin ile mutlu birlikteliği olan oyuncu zaman zaman sosyal medyada sevgilisiyle pozlarını paylaşıyor.

İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, sevgilisi ile Venedik tatiline çıktı. Miray Daner, Oğulcan Engin ile romantik bir pozunu instagram hesabından sevgilisinin adının yanına kalp emojisi koyarak yayınladı.

Miray Daner Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesi aşk tatiline çıktı!.. 7

Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Miray Daner çok yakında Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonu için sete girecek. Dizide Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolde yer alan Daner, dizide canlandırdığı ‘Aslı’ karakterindeki performansıyla da adından söz ettirdi.

Güçlü bir hikaye ve etkili oyunculukların sergilendiği Kuş Uçusu’nda, bir televizyon kanalında yaşanan kuşak çatışması aktarılıyor.