Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’den hayranlarını heyecanlandıracak yeni dizi!

Miray Daner’den hayranlarını heyecanlandıracak yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri ile büyük bir çıkışa imza attı. Bu rolden sonra da üst üste başrol teklifleri alan oyuncu, şu sıralarda TRT1’de yayınlanan Kara Tahta isimli dizide bulunuyor.

Furkan Andıç ile Miray Daner partnerliğini ekranda izlemekten memnun olan dizi hayranları, Kara Tahta’nın gidişatından memnun. Ancak dizinin reytingler noktasında hala sıkıntıları olduğu gerçeğini de unutmamak gerekiyor. Miray Daner ise geçen yıl çekimlerinde yer aldığı Kuş Uçuşu isimli yeni diziyle hayranlarına sürpriz yapacak.

Bir televizyon kanalındaki kuşak çatışmasına odaklanan Kuş Uçuşu isimli dizi 3 Haziran tarihinde Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Miray Daner’i Aslı karakterinde izleyeceksiniz. Ayrıca kadroda; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk ile İrem Sak da bulunuyor.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun çekilme ihtimali de olabilir. Kara Tahta dizisinin gelecek sezonda devam edip etmeyeceğinin kararı ise henüz verilmedi.

Miray Daner'den hayranlarını heyecanlandıracak yeni dizi! 7

Miray Daner’in önümüzdeki sezon için çalışma planının netleşmesi bakımından bu iki dizinin akıbeti merakla bekleniyor.

Genç oyuncu son yılların en çok dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. Geçtiğimiz yıl Saygı isimli dijital dizisiyle bir hayli konuşulan Miray Daner, yeni sezonda ise televizyon ekranına geri dönme kararı alarak hayranlarını çok memnun etti.

Oyuncu, Kara Tahta dizisinde Irmak karakteriyle de iyi bir performans sergiliyor ve Furkan Andıç ile başarılı partnerlik süreci de hayranlar tarafından sosyal medyada binlerce paylaşım yapılmasına neden oluyor.

Miray Daner, sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olmayı sürdürürken, Kuş Uçuşu dizisindeki rolüyle de önümüzdeki günlerde yeniden sosyal medyada gündem olması kimseyi şaşırtmayacaktır.