Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisinin ismi belli oldu!

Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisinin ismi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, izleyiciler arasında fenomen olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra yoluna hem oyuncu hem yapımcı olarak devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar adında bir yapım firması kuran başarılı isim, çok iddialı yeni bir dizi ile ekranlara döneceğinin müjdesini vermişti.

Ünlü oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından başrolünde oynayacağı ve büyük merakla beklenen yeni dizisinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Oktay Kaynarca’nın aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği dizi eylül ayında Atv ekranında yayınlanacak. Çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adının “Ben Bu Cihana Sığmazam” olacağı öğrenildi.

Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisinin ismi belli oldu! 7

Onur Tan’ın yönetmenliğini yapacağı dizi adını 14. yüzyılda yaşamış Hurûfi meşrep Azeri divan şairi Nesimi’nin efsane şiirinden alıyor.

Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in yazdığı dizide Oktay Kaynarca sürprizi bol, Cezayir adında bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin kadın başrolü için Birce Akalay’a teklif götürüldüğü konuşuluyor. Cast çalışmaları süren, oyuncu kadrosu netleşmek üzere olan dizinin bazı sahnelerinin ise Türki Cumhuriyetleri’nde çekilmesi planlanıyor