Ana sayfa Dizi Haberleri MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili’deki karakterleri tanıyalım…

MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili’deki karakterleri tanıyalım…

tarafından zk zk
Kanal D’nin TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiğini, merakla beklenen dizisi Muhteşem İkili ekrana gelmek için geri sayımda.

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı; Engin Şenkan, Zafer Algöz ve Eren Hacısalihoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı, M.Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Muhteşem İkili’nin ilk bölümü 01 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Heyecanla beklenen dizi hem karakterleriyle hem de hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili'deki karakterleri tanıyalım... 10

Anadolu’da Barca…

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca (İbrahim Çelikkol), Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisidir. Yakışıklı ama dış görünüşünü önemsemeyen biri olan Barca, geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş ancak katil bulunamamıştır. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi olmayan Barca’nın hayattaki en büyük amacı ise karısının intikamını almaktır.

MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili'deki karakterleri tanıyalım... 11

Avrupa’da MKC…

Mustafa Kerim Can MKC (Kerem Bürsin) olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmemektedir. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlüdür, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam olan MKC, boşandığı eski karısı Yağmur’a hala âşık ve oğlu Mehmet Kaan Can’a çok bağlıdır.

MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili'deki karakterleri tanıyalım... 12

Nilüfer

Nilüfer, MKC’nin kız kardeşi. (Özge Gürel) Tam bir özgür ruh. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Güçlü, akıllı, güzel ve çekici bir kadın. Kendi işinin başında. Abisine eyvallahı yok. Küçük yaşta annesi ve babası boşanınca annesiyle yaşadığı için onun huylarına sahip. Annesi gibi bir İstanbul kızı. Baba eksikliğini ise her zaman içinde taşımış.

MKC ve Barka ile tanışmaya az kaldı! Muhteşem İkili'deki karakterleri tanıyalım... 13

Yağmur

MKC’nin eski karısı, oğlu Mehmet Kaan’ın annesi. (Öykü Karayel) Başarılı bir avukat. İnatçı, başarı azmi olan bir kadın. MKC’nin kontrol manyaklığına boyun eğecek bir karakter değil. O yüzden boşanmışlar. İçten içe hala MKC‘yi sevse de MKC değişmediği sürece onu hayatına kabul etmeye niyeti yok.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikâyesiyle “Muhteşem İkili” 01 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!