Ana sayfa Güncel Haberler Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi National Geographic’te devam ediyor

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi National Geographic’te devam ediyor

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Morgan Freeman’ın hayatın anlamını ve dinlerin toplumsal yaşama etkilerini anlamak için çıktığı yolculuğun hikayesi “Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi”, 3. sezonunun ilk bölümüyle 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de National Geographic’te.

Oscar ödüllü Morgan Freeman, tüm dünyada büyük beğeni toplayan “Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi” ile hayatın anlamını sorgulamaya ve dinlerin toplumları nasıl şekillendirdiğini araştırmaya devam ediyor. Freeman yine dünyanın dört bir yanında devam eden bir yolculuğa çıkıyor. Ünlü oyuncu kötü ruhlarla mücadele eden insanlarla tanışmak için Vatikan’ı, Judean Çölü’nü ve Nepal’deki Budist tapınağını ziyaret ediyor; 5 yaşındaki bir “yaşayan tanrıça”yla tanışıyor; Tanrı’yı gördüklerini iddia edenlerle buluşmak için Fransa’nın Lourdes kentine gidiyor; 10 Emir’in en eski kopyasını görmek için Kudüs’e doğru yola çıkıyor; dinlerin gizemini, “günah” kavramını anlamaya çalışıyor.

Efsanevi oyuncu Morgan Freeman’ın dinlerin dünyanın farklı bölgelerinde ortaya çıkardığı farklı bakış açılarını öğrenmek için çıktığı yolculuk “Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi”, yeni sezonunun ilk bölümüyle 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de National Geographic ekranlarında.