Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Sarp’ın acıklı durumu, Arif’in gönüllere taht kuruşu ve bir büyük hayat dersi!

Kadın dizisinde Sarp’ın acıklı durumu, Arif’in gönüllere taht kuruşu ve bir büyük hayat dersi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Kadın dizisinde Caner Cindoruk ile Feyyaz Duman, çok başarılı oyunculuk sergiliyor.

İki isim son bölümlerde sürekli karşı karşıya. Adeta birbirlerine diş bileyen bu karakterler, en uzak gerilimde patlamaya hazır bomba halindeler.

Sarp’ın Saray apartmanına taşınmasıyla ikilinin arası iyice gerginleşti. Arif, onu evden atmak için her yolu denedi ama nafile, eldeki kontrat buna izin vermiyor.

Ayrıca ikili binanın önünde birbirlerinin boğazına yapıştı. Sarp, Arif’i bir kaşık suda boğacak gibiydi… Arif’in “Bahar hala benim aldığım kolyeyi takıyor” diye konuşunca Sarp iyice delirdi.

Ancak 62. bölümün finalinde Sarp’ın Arif’te gözlerindeki acıklı ifade ile yardım istemesi çok etkileyiciydi.

Birbirlerine düşman, gırtlak gırtlağa kavga etmeye hazır bu iki karakter konu Nisan ve Doruk olunca ortak noktada buluşabiliyor.

Polisler Sarp’ı almaya geldiler. Ellerinde kelepçe… Doruk’un sünneti için hazırlık vardı. Sarp, şaşkındı. Polisleri hiç beklemiyordu. Acaba Nezir mi şikayet etmişti? Polisler karakola gitmeleri gerektiğini söyleyince Doruk ve Nisan ağlamaya başladı. İkisi de babalarının gitmesini istemiyordu. Çünkü geri dönmeyeceğinden korkuyorlardı.

O sırada polislerin arkasından eve çıkan Arif ile Sarp göz göze geldi. Sarp’ın durumu kötüydü. Çocuklarının önünde onların hayallerini yıkacak bir durumda gözükmek istemiyordu. Arif’e gözleriyle acıklı acıklı baktı…

Öyle acıklı bir bakıştı ki, Arif de çocuklar için bir an aralarındaki husumeti unuttu ve Nisan ile Doruk’u sahiplendi.

Bu sahne gösteriyor ki, hayat öyle olayları önünüze getirebilir, öyle sınavlardan geçirebilir ki gün gelir herkesin herkese ihtiyacı olur.

Tabii ki bu sahnede Arif, izleyicilerin gözünde bir kat daha büyüdü…