Ana sayfa Dizi Haberleri Mübarek dizi değil, korku filmi sanki! Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı korkuttu!

Mübarek dizi değil, korku filmi sanki! Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı korkuttu!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 23. bölümü 26 eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de atv ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürma’ın yer aldığı dizi 2. sezonuyla 19 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Sosyal medyaya yansıyan gelişmelere bakılırsa izleyiciler Sen Anlat Karadeniz’i bir hayli özlemişti ve özlemlerini giderdiler. 22. bölüm yine büyük ilgi gördü ve soluksuz takip edildi. Dizinin 23. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmandaki şiddet sahnelerinin artık korku filmlerini bile aratacak şekilde olması dikkat çekti.

Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz. 23. bölüm fragmanında Tahir ile Vedat’ın sünnet düğünündeki kılıçlı karşılaşması, Vedat’ın yeni planları, Asiye ve Nefes’in düştüğü zor durumlar ekrana geldi. İzleyiciler fragmandaki görüntülerle şoke oldu. Adeta bir korku filmi havasındaydı…

Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünün büyük heyecana sahne olacağı şimdiden belli.

PEKİ 21. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat’la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek?

Ceylan’ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat’ın bir oyunu mudur?

Mübarek dizi değil, korku filmi sanki! Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı korkuttu! 7

Vedat’tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye’nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat’ın ilk hedefi kim olacak?