Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 12. bölüm 2. fragmanı izle; Nazlı’nın gönlü Ali’ye kaydı!

Mucize Doktor 12. bölüm 2. fragmanı izle; Nazlı’nın gönlü Ali’ye kaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 12.bölümü 28 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı. Videodan 12. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz. Nazlı’nın çığlıkları fragmanda dikkat çekiyor. Seviniyor mu yoksa bir kahredici çığlık mı bunu ancak yeni bölümde öğrenebileceğiz.

Ayrıca Nazlı, Ali’ye dans etmeyi öğretiyor. Nazlı “Sadece Ali ol” diyerek aslında gönlünün de yavaş yavaş kaydığına işaret ediyor. Dizideki aşk meşk sahnelerine 2 bölümdür bir tırpan geldi ve bu çok da iyi oldu. Ali ile Nazlı arasında başlayacak naif bir aşk öyküsü diziye olumsuz yansımaz, hatta çok olumlu sonuçlar da doğurabilir. İzleyiciler merakla yeni bölümü bekleyecek.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, Perşembe FOX’ta.

Yayınlandığı tüm haftalarda tüm kategorilerde birincilik elde eden Mucize Doktor, ayrıca birçok hafta da rekorlar kırarak reytinglerde son yılların en başarılı performansını sergiledi.