Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice’si Esra Dermancıoğlu Adana’dan çok korkmuş!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Behice’si Esra Dermancıoğlu Adana’dan çok korkmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisine Behice karakteri ile katılan Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova’nın hayat verdiği Müjgan Hekimoğlu’nun çok güvendiği halasını canlandırıyor.

Diziye 2. sezondan itibaren katılan Dermancıoğlu, daha önce de vakit buldukça diziyi izlediğini anlattı.

Projeye katıldığı için heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, Behice’nin entrikalarla hikayede büyük karışıklık yaratacağını ama karakterin tam olarak nereye evrileceğini bilmediğini ifade etti..

Dermancıoğlu, “Beni çağırdıklarına göre ben de şüpheleniyorum. Beni çağırdıklarında öyle birşeyler oluyor ama hiç bilmiyorum” diyerek entrikaların üst üste geleceğini tahmin ettiğini belirtti.

Hikayelere sonradan dahil olmayı sevdiğini vurgulayan oyuncu, “Giden bir dizinin, o sisteme uymak, iyi reyting alan güzel bir diziye girmek hem benim açımdan da hem dizi açısından da bir renk. Başka bir aksiyon katıyor. Onu ben de seviyorum. Onun için mutluyum” dedi.

blank

Sette çok iyi karşılandığını ve bundan da mutlu olduğunu ifade eden Dermancıoğlu, “Setlerde hep iyi karşılanıyorum. İyi burası da çok güzel, yönetmeniz öyle ekip de öyle” şeklinde konuştu.

Farklı oyuncularla rol almanın yeni şeyle öğrettiğinin altını çizen Dermancıoğlu, “Bu çok güzel bir deneyim bence. Vahide hanım ile oynamak” dedi.

Adana’dan sadece havası nedeniyle gelmeden önce korktuğunu belirten oyuncu, sıcak ile ciddi anlamda problemi olduğundan bahsetti.

Esra Dermancıoğlu, “Alaska’ya koy beni bir diziye, orada mutlu olabilirim. o derece sıcatan rahatsız oluyorum. Adana’da sanki hava yok. Hava olmadığı için sıcak değil soğuk değil zaten. Bilmiyorum. Ya kendimi çok iyi hazırladım, ya da Adana kebabı yedim, ne sıcak gördüm ne bir şey gibi de olabilir.Yedim o Adana kebabını, ilk defa geliyorum ve çok mutluyum” açıklamasını yaptı.