Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor 12. bölüm fragmanı; Nazlı zorda, Sinem Ünsal diziden ayrılıyor mu?

Mucize Doktor 12. bölüm fragmanı; Nazlı zorda, Sinem Ünsal diziden ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taner Ölmez’in başrolünde Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Sinem Güneş ve Özge Özder’in yer aldığı kadro ile Mucize Doktor emin adımlarla yolculuğuna devam ediyor. Her hafta reytinglerde çok yüksek rakamları tuturan Mucize Doktor dizisinde ilk 11 bölüm tamamlandı.

12. yeni bölüm 28 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de FoxTV’de ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak?

Sağlık Bakanlığı, idari soruşturmayı başlattı; Nazlı’ya ne olacak? Ali Vefa, kimse yanında olmasa bile kendisinin yanında duracağını söylüyor.Nazlı, soruşturma altında. Hastanenin ekonomik durumu çok kötü ve Beliz bunu Ferman’a itiraf ediyor.Ali,Ferman’ı Nazlı’yı yalnız bırakmama konusunda ikna etmeye çaba harcıyor.

Nazlı, soruşturmayı atlatabilecek mi? Yoksa Sinem Ünsal diziye veda mı etmek durumunda kalacak?

Mucize Doktor 12. bölümde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

Nazlı’nın bir şekilde kurtulması olması gereken bir durum. Çünkü dizinin asıl elemanlarından ve ayrılması hiç de akıllıca olmaz. Bakalım Nazlı’yı kim kurtaracak?

21 Kasım Perşembe günü yayınlanan 11. bölümde neler yaşanmıştı?

Ali, zor da olsa patolojiye alışmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü; artık Nazlı da onun cerrahiye geri dönmesine yardım etmeyecektir. Aynı sırada bütün cerrahi ekibi, olağanüstü boyutlarda bir tümörü olan bir hasta için seferber olur. Ama adamı öldürmeden tümörü çıkarmak imkansız gibidir.

Öte yanda Beliz yeni doğum yapan arkadaşıyla ilgili korkunç bir şüpheye düşer. İki vakanın da tam kıyısında duran Ali, eğer cerrahiye dönecekse, bunu kendi başına başarmak ve hiç yapmadığı bir şey yapmak zorundadır.