Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’dan itiraf, Ne zaman İstanbul’a geldim o zaman sapıttım!

Deniz Çakır’dan itiraf, Ne zaman İstanbul’a geldim o zaman sapıttım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatroda oyuna çıkmadığı bir sezonu olmadığını anlatan Deniz Çakır, “Bu konuda tek olabilirim; bir dizide baş karakter olup, bir taraftan da ısrarla tiyatro yapan…” diye konuştu.

Deniz Çakır yeni bir oyuna başlayacağını ve erkek partner aradığını söyledi. Çakır, “Romeo arıyorum” dedi ve çok iyi bir komedyen olması gerektiğini ifade etti.

Çok absürt bir Romeo – Juliet oyunu olacağından bahseden Deniz Çakır, “Seyirci çok şaşıracak,gerçekten çok absürt bir komedi bu” dedi.

Deniz Çakır, lise yıllarında popüler birisi olmadığını, o dönemdeki halinin de dişli ve biraz gıcık bir tip olduğunu anlattı. Hayatı boyunca hiç sigara içmediğinden bahseden oyuncu, sigaradan da çok rahatsız olduğunu sözlerine ekledi.

Lise dönemlerindeyken anne ve babasının evliliklerinin iyi gitmediğini ve onları toparlamaya çalışan sorumlu bir tavır takındığına değinen oyuncu, “Ne zaman İstanbul’a geldim o zaman sapıttım ben” ifadesini kullandı.

Ünlü olduğu dönemde de saçmalıklar yaptığını kabul eden oyuncu, bunların magazine de yansıdığını belirtti.

Çakır, magazinde bazen çok enteresan haberler de çıktığını, Yaprak Dökümü dizisi sırasında Gümüşlük’te kardeşi Tuna Çakır ile görüntülendiğini ve ertesi gün de “Genç sevgilisi ile yakalandı” diye haber yapıldığını vurguladı.

Çakır, “Bütün o geri zekalı haberler, kardeşim ile bile sevgili yazdılar. O haber çıkınca çok rahatladım. Artık her şeyi yapabilirim dedim” diye konuştu.

Anlaşılamamaktan şikayetçi olan oyuncu, “Ben anlaşılamıyorum.Gerçekten yıldım artık, insanlara kendimi anlatmaya da çalışmıyorum da, bi gidin ya” dedi.

Deniz Çakır’ın sözlerini videoda bulabilirsiniz…