Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında yeni bir ünlü isim gözüktü!

Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında yeni bir ünlü isim gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi Ocak ayında sadece 1 hafta hayranlarına ara verdikten sonra 9 Ocak akşamı 17.bölümü ile ekranda yer aldı.

7. Koğuştaki Mucize filmindeki başarılı rolüyle dikkat çeken Nisa Sofiya Aksongur’un konuk oyuncu olduğu bu bölümde yine dikkat çeken sahneler ekrana geldi.dizinin 16 Ocak Perşembe günü yayınlanacak 18. bölümünden de ilk fragman paylaşıldı.

Nazlı’nın Ali Vefa’ya iyice aşık olduğunu gösteren sahnelerin geldiğini bu fragmandaki detaylardan anlayabilirsiniz.

Ali Vefa yine mucizevi olaylara imza atacak. Ayrca diziye Beren Gökyıldız’ın da konuk oyuncu olarak katılacağı ortaya çıktı.

Mucize Doktor 18. bölüm fragmanında yeni bir ünlü isim gözüktü! 7

Kocamın Ailesi’nde Pelin, Anne dizisinde Melek, Bizim Hikaye’de Ayşe ve Kızım dizisinde Öykü olarak izlediğimiz küçük oyuncu Beren Gökyıldız, Mucize Doktor’a konuk oluyor.

İşte Mucize Doktor 18. bölüm fragmanı:

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiğ, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor”, Perşembe FOX’ta.