Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi ile Kuruluş Osman arasındaki yarışı kim kazandı?

Mucize Doktor dizisi ile Kuruluş Osman arasındaki yarışı kim kazandı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2019-2020 sezonunda ekranda parlayan 2 dizi bulunuyor. Bunlardan birisi Fox TV’nin Mucize Doktor dizisi ve diğeri de atv’nin Kuruluş Osman… Mucize Doktor daha ilk bölümden itibaren çok yüksek reyting oranları tutturarak sezonun en başarılı yapımı olduğunu göstermişti.

Kuruluş Osman ilk bölümlerde rakibine göre reytinglerde biraz düşük kalsa da sonradan daha yüksek oranlara ulaştı. İki dizi arasında ise sezonun en iyisi hangisi olduğu konusunda büyük bir yarış var.

Devamlılık noktasında Kuruluş Osman, Mucize Doktor’u geride bıraktı. Koronavirüs nedeniyle Mucize Doktor uzun süredir yeni bölümü ile ekrana gelmiyor. Ancak Kuruluş Osman sette çalışmaların başlaması ile artık her hafta ekranda yer almayı sürdürüyor.

Basında en çok haberi yapılan dizi ise Ajans Press’in 1 Ocak – 31 Mart tarihleri arasını kapsayan dönem için Mucize Doktor oldu. Fox TV’nin dizisi yazılı basında 396 habere konu oldu. Kuruluş Osman ise 349 haber ile ikinci sırada bulunuyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında Mucize Doktor hep daha üst sırada yer almıştı. Kuruluş Osman dizisinin sosyal medya yansımasının elde ettiği reytinge göre çok az olduğunu da hemen belirtelim.

İki dizi arasında hem reyting hem devamlılık hem izleyici sadakati hem de basında haber olma konularında büyük bir yarış var.

Mucize Doktor’un rakibine oranla bu sezonun en başarılı dizisi olduğu ise bir gerçek… Ancak Kuruluş Osman da harika bir işe imzasını atmış durumda.