Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde beklenmedik bu ayrılık çok üzdü çok!

Mucize Doktor dizisinde beklenmedik bu ayrılık çok üzdü çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, perşembe akşamları izleyicilerin duygularına hitap etmeye devam ediyor. Ali Vefa karakteriyle Taner Ölmez ve Nazlı karakterinde Sinem Ünsal’ın başarılı performansları da diziye güç katmaya devam ediyor.

Mucize Doktor’da reytingler geçen sezona göre düşük olsa da 7’li oranlarda sabitleyen dizi, kemik izleyicilerini kaybetmiyor. Rekabette Bir Zamanlar Çukurova öne çekse bile, bu durum Mucize Doktor’un bulunduğu yerden düşmeyeceği gerçeğini de değiştirmiyor. 39. bölüm dün akşam yayınlanan dizide izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı.

Nazlı ve Ali Vefa, çok duygusal bir sahnede yer aldı. İki aşığın ayrılık kararı ekran başındaki birçok izleyiciye de göz yaşı döktürdü. Nazlı, “Hayallerine dönmen gerekiyor” diyerek Ali Vefa’ya doğrunun bu olduğunu ifade etti.

Ali Vefa ise, “Ne kadar güzeldi seninle geçirdiğim her şey” diyerek gönülleri yaraladı. Nazlı, da “Çok güzeldi” diye konuştu ve iki aşık gözyaşları içinde ayrıldılar.

İkisi de iyi olmaya ve yan yana olmayı sürdürmeye ama birbirlerine dokunmamaya söz veriyor. “İlk defa seni gerçekten anlayacağım” diyen Nazlı, hislerini izleyiciye de geçirdi.

Ali Vefa’nın Nazlı’yı çok özleyeceğini söylediği anlarda da duygular iyice kabardı. Nazlı ve Ali Vefa aşkı şimdilik buraya kadar. Ancak ilerleyen bölümlerde neler olur bilinmez.

Mucize Doktor dizisinde beklenmedik bu ayrılık çok üzdü çok! 7

Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın bu sahnede birbirlerine dokunmadan yaptıkları dans da ilk sezondaki o meşhur sahneyi hatırlattı. Dokunmadan dans bir kez daha dizide tekrarlandı. Harika anlar bir kez daha yaşandı. Duygular bir kez daha açığa çıktı ve Mucize Doktor hayranları bu anları bir hayli beğendi.